in

STARA LEGENDA OTKRIVA: RAĐAMO SE SEDAM PUTA, EVO ŠTA SVAKI PUT DOBIJAMO

Svakim rođenjem dobijemo novu ličnost koja nas vodi kroz život. Legenda kaže da se svaka osoba rađa sedam puta pre nego što duša dosegne spasenje. Ovo je, hronološkim redom, sedam različitih ličnosti koje dobijamo svakim rođenjem…

1. Novorođenče

Kao što sam naziv kaže, ovo je naše prvo rođenje na Zemlji. U tom razdoblju naša duša samo posmatra ono što je pred njom jer joj je sve čudno i nepoznato. Budući da joj je sve novo, teško pronalazi smisao. Rezultat toga je osećaj dezorijentacije i nesigurnosti. U ovom se životu ljudi osećaju zbunjeno i imaju nizak prag tolerancije za stvari koje ne razumeju. Njihov trud često biva neuspešan, a ono što čine često ispadne upravo suprotno od onoga što su planirali.

Ova faza života priprema nas na ono što nam dalje sledi. Ovaj je život pun teškoća i imate osećaj da vam ništa ne polazi za rukom. Ipak, predstoji vam mnogo toga čemu treba da se radujete. Imate priliku dobro da posmatrate svet i ponete da pronalazite smisao, kako biste bili spremni za iduću fazu života.

2. Znatiželjan učenik

Ovo je drugo rođenje ili prva reinkarnacija. Vašoj duši svet više nije potpuna nepoznanica, pa u ovom razdoblju duša uči nove stvari i s velikim zanimanjem upija nova znanja. Uči da razume ljude, osećanja i nove veštine kako bi obogatila svoje iskustvo.

Isto tako učite i o sebi. Ko ste, ko treba da postanete i zašto se ponašate na određeni način, samo su neka od pitanja koja u ovom razdoblju postavljate. Znatiželja, koja je karakteristična za ovo razdoblje, priprema dušu za ono što je dalje čeka.

3. Istraživač

Ovo je treće rođenje ili druga reinkarnacija. U ovom razdoblju je duša i dalje znatiželjna, ali se s tom znatiželjom nosi poput odrasle osobe. Istraživač u duši je pušten s lanca i uvek će žudeti za novim iskustvima.

Ovo je takođe i rođenje prakse, odnosno vreme kada osoba znanja naučena u prošlim rođenjima primenjuje u praksi i od njih ima koristi. Isto tako, javlja se i osećaj nedostatka vremena jer postoji toliko toga što još treba videti da duša nije sigurna hoće li sve stići.

IZABERI EGIPATSKU KARTU I SAZNAJ KUDA TE SUDBINA VODI

VAŠE RUKE NAJBRŽE ODAJU GODINE: UZ POMOĆ OVE MASKE OŽIVEĆETE IH ZA TREN