in ,

VAŠA POZA TOKOM SPAVANJA OTKRIVA SVE TAJNE O LJUBAVNOM ODNOSU

Nedavna psihološka istraživanja predstavljena na međunarodnom festivalu nauke u Edinburgu, otkrila su zanimljivu činjenicu: svaka promena u ljubavnoj vezi momentalno utiče na položaj u kojem partneri spavaju. Najvažnija stvar ovde nije položaj u kojem se maze pre spavanja i u kojem zaspu, već je najbitniji položaj u kojem spavaju celu noć i probude se ujutru.

Nekoliko uglednih svetskih psihologa sa prestižnih univerziteta, napravilo je vodič sa najčešćim pozama u kojima ljubavni partneri spavaju, a svaka krije istinu o toj vezi.

Poza „kao na medenom mesecu“

Ova poza je karakteristična za parove na početku veze ili one koji su bili razdvojeni neko vreme. Takođe je popularna među bračnim partnerima, kojima je porodičan život i dalje strastven i pun ljubavi i nežnosti.

Poza „gledanje u zvezde“

Oba partnera spavaju na leđima. Obično, jedan partner leži na leđima, a drugi na njegovom ramenu i to je obično manje dominantan partner. Ovaj par ima sjajnu hemiju, ali ponekad se jedno od njih oseća kao da je prinuđeno da prihvati stavove drugog partnera ili, u ovom slučaju, pozu.

Poza „zaljubljeni zagrljaj“

Ovo je poza slična prethodnoj, ali mnogo intimnija. Uobičajena je u ljubavnim vezama u kojima se partneri ne boje da konstantno pokazuju osećanja: oni su veoma nežni i brinu jedno o drugom. Ova poza obično i znači da je muškarac dominantniji i voli da „šefuje“.

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. JUNA 2020: MALO PO MALO VI ĆETE SVOJE OSOBNE ODNOSE POSTAVITI U STANJE BLAGE DISTANCE

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA JUL 2020: LETNJE AVANTURE, PREVARE, RAZOČARENJA ALI I NEVIĐENA SREĆA ZA OVE ZNAKOVE