in

ZAVEDI GA DA POLUDI ZA TOBOM: OTKRIJ KAKVA ŽENA PRIVLAČI KOJI HOROSKOPSKI ZNAK

Ako ste bacili oko na nekog frajera, pročitajte šta ga prema horoskopu privlači i kakve žene voli.

@cicimici.com

Kakva žena privlači koji horoskopski znak 💕 Podeli ako se slažeš 💕 #horoscope #horoskop #zodiac #zodijak #astrology #astrologija #astro #horoscopo #astroworld #signszodiac #zodiacsigns #zodiactiktok #horoskopskiznakovi #horoskopbalkan #horoskop_balkan #horoskopskiznaci #Horoskopi #horoskopsrbija #horoskopy #horoskopski #horoskope #ljubav #balkan #srbija #serbia #croatia #hrvatska #macedonia #slovenia #montenegro #bosna #foryou #fy #fyp #foryoupage #cicimici

♬ Lazy Sunday – Official Sound Studio

Ovan

Njega privlače odvažne, hrabre i prirodne žene. Ne osećaju potrebu da po svaku cenu oni budu ti koji zavode, već uživaju u činjenici da su na meti žene koja zrači samopouzdanjem i prepustiće se njenoj igri.

Bik

On, suprotno Ovnu, ne voli baš previše samostalne i jake žene, koje zrače gotovo muškom energijom. Privlače ih nežne, slatke, umiljate koje će mu se na takav način i približiti.

Blizanci

On voli inteligentne žene sa kojima može da priča o svemu i svačemu. Nije mu toliko bitan fizički izgled koliko komunikacija, čak i da mu se na prvi pogled ne dopadne, ukoliko zagolica njegovu maštu zanimljivom pričom i svojom duhovitošću to će mnogo više ceniti.

Rak

Rak voli privrženu ženu, da se oseti voljeno i sigurno uz nju. Ukoliko mu pokažete koliko vam se zaista dopada, pružite mu pažnju i romantične trenutke na pravom ste putu da ga pridobijete.

Lav

Bitan mu je fizički izgled pa voli doterane, prefinjene žene koje svojom pojavom odaju stav. On želi onu koja će ga učiniti još boljim, kojom bi se ponosio gde god da se pojavi.

OVO JE NAJGORA ASTRO KOMBINACIJA: OVA DVA PARA NEĆE NIKADA USPJETI ZAJEDNO

KAKO DA PONOVO RASPLAMSAŠ VATRU KOD NJEGOVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA