in

ŽENA LAV: ZNAŠ LI ZAŠTO SE ZAPRAVO KAŽE ‘LAVICA KRALJICA’

Ženske osobe koje su rođene u razdoblju između 23. jula i 22. avgusta, pripadaju horoskopskom znaku Lav (Leo), koji je peti znak zodijaka, sa elementom u „vatri“ i vladarem u Suncu.

Žena rođena u horoskopskom znaku lava – opšte osobine

Malo je reči kojima se može opisati „savršenstvo“ i vrline u karakteru ženskih lavova, pa tako i sami profesionalni astrolozi ovaj znak smatraju najboljim predstavnikom ženskih kvaliteta po zodijaku i natalnoj karti.

Sunce kao vladajuća planeta znaka Lava, ženama koje su rođene u sazvežđu pete „astrološke kuće“, donosi optimizam, „blistavost“ u pojavi i unutrašnji spokoj, mir i sigurnost u sebe.

Žene „lavice“ su veoma fizički lepe, atraktivne su spoljašnje pojave, samosvesne su i sigurne u sebe, sa otmenim stavom, lepim manirima i „držanjem“ koje dolikuje pravim damama, visoko su obrazovane i uvek „informisane“, pa nije ni čudno što njihova „opšta pojava“magnetski privlači pripadnike suprotnog pola.

Ženske osobe rođene u znaku lava, uvek su u svakom društvu najistaknutije i „najsjajnije“, jer pored sigurnosti u svoju spoljašnjost i u unutrašnje karakterne vrline, poseduju i smisao za šalu, imaju dozu „teatralnosti“ u pojavi, uvek su raspoložene, nasmejane i veoma su komunikativne.

Karakterna osobina žena koje su rođene u zodijačkom znaku lava, a koja često ostavlja dosta prostora za „polemiku“, jeste potpuno odsustvo kompleksa „više vrednost“ uprkos svesti o svojoj nadmoći koju ima u međuljudskim odnosima, a zbog svojih izvanrednih kvaliteta i brojnih vrlina u crtama ličnosti.

Žena lav, sve svoje prijatelje i drage osobe, uvek tretira kao „sebi ravne“, ponaša se veoma prostodušno i saosećajno, uvek je spremna da bude požrtvovana i velikodušna i nikada neće dopustiti sebi da se u njenoj blizini neko oseća kao manje „bitan“ ili „slabiji“.

Osobina koju žene ovog znaka nikako ne vole u međuljudskim interakcijama bilo koje vrste, jeste površnost, nekultura, laganje, pretvornost i laskanje, pa vrlo često takve osobe žene u znaku lava umeju da vrlo svesno ponize i ismeju pred drugim ljudima, kako bi ih „naučile lekciju“, a ne iz podlosti ili pak iz bilo kakvih „zlih“ namera.

Karakterne osobine i temperament žena rođenih u znaku lava

Ženske osobe rođene u znaku lava, karakterno su veoma sposobne, nezavisne, samostalne i samosvesne, i same sebi predstavljaju najbolji oslonac u životu jer ne vole da budu potčinjene ili da u bilo kom smislu budu „slabije“ u odnosu na druge ljude a posebno u odnosu na muški pol.

Mudrost, inteligencija, obrazovanje i istrajnost, karakteristike su koje žene „lavice“ uvek stavljaju u „prvi plan“, i koje im omogućavaju da postanu veoma ostvarene i uspešne u profesiji kojom odluče da se bave.

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa

ŽENA RAK: SENZIBILNA I TAJANSTVENA, PUNA RAZUMIJEVANJA ZA SVE OKO SEBE