in

Žene u horoskopu: BLIZANAC – Zabavne, duhovite, fascinantne i tajanstvene, uvek spremna za avanturu

Zodijački znak Blizanac (Gemini), obuhvata sve osobe koje su rođene u kalendarskom razdoblju između 22. maja i 22. juna.

Blizanci su takozvani „vazdušni“ element u horoskopu, dok je vladajuća planeta ovog horoskopskog znaka Merkur.

Žena rođena u horoskopskom znaku blizanaca – opšte osobine

Ženske osobe koje su rođene u znaku blizanaca odlikuju se najčešće vrlo atraktivnom fizičkom pojavom, lepotom i vedrinom unutrašnjeg duha, iskričavim i dubokim pogledom, kao i stalnim ili dugogodišnjim „devojačkim“ izgledom, jer su sklone da posebno vode računa o svojoj nezi, kako bi što duže ostale mladolike i privlačne.

Žene ovog znaka zodijaka veoma su promenjive u raspoloženju i razmišljanjima, pa spadaju u osobe koje imaju „težak“ karakter, i po pravilu ih njihova okolina smatra veoma dvoličnim ili čak lukavim osobama, jer su sklone da se svakoj situaciji lako prilagode i snađu i da vrlo često budu sposobne svoje pravo „lice“ veoma vešto sakriju.

Žena u znaku blizanaca je laka na rečima, i voli da se uključi u svaku diskusiju ili raspravu, i iako je po pravilu vrlo komunikativna i direktna, nikada nije sasvim otvorena i iskrena, i spremna je da svoje pravo mišljenja zadrži za sebe, a da često govori samo ono što njena okolina želi ili ima potrebu da čuje.

U svojim nastupima i međuljudskim odnosima, žena blizanac ume da se ponaša veoma bahato i svojevoljno, razmaženo i zahtevno, pa joj je veoma teško „ugoditi“, jer često ni sama nije svesna koje od njena „dva lica“ u datom trenutku preovladava.

Ženske osobe ovog znaka zodijaka veoma su prilagodljive, snalažljive i po potrebi mogu da budu izrazito ubedljive i da svakoga zavedu svojim rečima, laskanjima, dovitljivim nastupom i lažima.

Žene ovog znaka zodijaka, nisu sklone da olako pokazuju emocije, i uvek se radije vode svojom pameću i „zdravim“ razumom u donošenju odluka, ali i u snalaženju u svakodnevnim životnim situacijama.

Karakterne osobine i temperament žena rođenih u znaku blizanaca

Žene u znaku blizanaca odlikuje velika nelogičnost i nedoslednost u karakteru, jer su po pravilu vrlo nestabilnih i promenljivih shvatanja, razmišljanja, ideja i motiva.

Iako su po pravilu vrlo inteligentne i sklone da uče i stiču nova znanja i obrazovenje, žene u znaku blizanaca imaju i sklonost da budu veoma lenje i neodlučne, pa da se u poslovnim i drugim aspektima često oslanjaju na porodicu, prijatelje ili emotivne partnere.

Žene u horoskopu: BIK – Emotivno stabilna, odlučna, pouzdana i oslonac svim ljudima kojima zatreba njena pomoć

Žene u horoskopu: RAK – Otvorenog su srca, vole sve oko sebe i priželjkuju pažnju, nežnost i pravu ljubav