in ,

10 RAZLOGA ZAŠTO BI TREBALA BITI SREĆNA ŠTO SI SINGL

To što niste u vezi, zapravo, uopće nije problem. Slobodan život svakako ima svoje prednosti.

Neki će reći da je hladno jesensko, kišno vrijeme savršeno za parove jer se mogu zajedno doma sklupčati u toplome… No i ako ste singl – vi imate razloga za veselje!

Biti slobodna i nevezana – može biti totalno zabavno, a to, naravno, ovisi samo o vama. Mi ćemo nabrojiti samo neke od razloga zbog čega smatramo da je super biti singl:

10. Vi odlučujete o svemu i sve je po vašem

Kad ste u vezi uvijek se morate prilagođavati svom partneru i voditi računa o njegovim mislima i željama – i to o svemu, od toga što ćete jesti, koji film ćete gledati, gdje ćete izaći, kuda ćete otići na godišnji odmor…

Kada ste singl toga nema i možete raditi što god želite, kad god to želite i s kim god to želite, bez da nekoga obavještavate o tome. Imate osjećaj potpune slobode i uživajte u tome!

9. Vaš novac je samo vaš

Istina, singl osobe nemaju dvije plaće i financijske prednosti života u dvoje gdje se svi troškovi dijele – ali zato isto tako ne moraju nikoga obavještavati da su potrošile novac tretmane za uljepšavanje ili za nove skupe čizme.

8. Možete biti bolja prijateljica

Jednom kad se vežete za nekoga, vaši se prioriteti mijenjaju. Vaši večernji odlaski na kave s prijateljicama ili ludi subotnji izlasci mogu postati više posvećeni njemu (pogotovo ako ste veoma zaposleni), dok prijateljice stavljate na “čekanje”.

Jedna od najčešćih greški koje žene rade je da zanemaruju stara prijateljstva radi nove ljubavi od koje očekuju da ispuni sve njihove emocionalne potrebe. Kada ste singl – nemate ovih problema i možete svoje slobodno vrijeme posvetiti svojim najdražim prijateljicama.

7. Samostalniji ste

U ljudskoj je prirodi da se oslanjaju na pomoć drugih, a kada ste u vezi veliki dio tereta pada na leđa partnera. Kada ste singl – em nemate tuđe probleme, em se bolje naučite nositi sa vlastitim problemima.

Naprosto morate, jer nemate nikoga tko bi ih riješio za vas. To nikako nije loše, jer živite proaktivnije, a i nikad ne znate kad ćete ostati sami i morati se brinuti sama o sebi.

6. Ako zauzmete cijeli krevet, nitko se ne žali

Mislim da se ovdje nema što previše dodati. Kad ste singl možete se raširiti i vrtiti po krevetu koliko god želite. A i nitko vam ne hrče cijelu noć (sebe ionako ne čujete).

OSJEĆATE DA STE BOLESNI ALI NIKO NE ZNA ŠTA JE: KINESKA MAPA LICA OTKRIVA S ČIM SE VAŠE TIJELO BORI!

NAJMLADOLIKIJA OD SVIH ŽENA U CIJELOM ZODIJAKU: ZA ŽENU U OVOM ZNAKU MUŠKARAC ĆE DATI SVE