in

DNEVNI HOROSKOP ZA 01. JANUAR 2020: SREĆNA VAM NOVA GODINA

Dragi prijatelji, Želimo Vam presrećnu 2020. godinu, da vam se samo lepe stvari dešavaju, da svega imate dovoljno, da budete okruženi ljudima koji vas vole i koji neće dozvoliti da vam osmeh silazi sa lica. Zdravlje da vas služi odlično, a novčanik nikada da ne bude prazan.

Šta vas čeka tokom januara i tokom cele godine pročitaćete uskoro na stranicama mesečnog i godišnjeg horoskopa a danas… odmorite se od dočeka, naspavajte se i radite samo ono što biste hteli da radite tokom godine. Maksimalno uživajte, posvetite se ljudima koje volite i ni oko čega se ne nervirajte. Biće dana i za nerviranje, ali hajde da ove godine preovladaju oni srećni dani.

Uživajte i neka je sa srećom 2020. godina!

Ovan


POSAO
Ukoliko se upoređujete sa svojom okolinom, vaša velika prednost je u tome što izbegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo idea.
LJUBAV
U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih proverenih standarda koji vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Primećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima među saradnicima.
LJUBAV
Ne želite emotivnu utehu, ali nečije ponašanje vas sve više podseća na neku dobru i unapred izrežiranu predstavu u kojoj vam se dodeljuje sporedna uloga.
ZDRAVLJE
Prijaće vam psiho fizička relaksacija i aktivan odmor.

Blizanci


POSAO
Ukoliko imate dovoljno mudrosti. Obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbegavajte situacije koje prevazilaze vaše znanje.
LJUBAV
Sa izvesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom životu.
ZDRAVLJE
Prijaće vam zdraviji režim ishrane.

KARAKTERISTIKE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR 2020: BOLJI POČETAK NOVE GODINE NISTE MOGLI DA ZAMISLITE