in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. NOVEMBAR 2019: KREĆEMO PUTEM NOVIH LJUBAVNIH ISKUSTAVA, ŽELJNI UZBUĐENJA I LJUBAVI SA VOLJENOM OSOBOM

Venera u znaku Strelca od večeras, kada krećemo put novih ljubavnih iskustava, željni uzbuđenja i deljenja ljubavi sa voljenom osobom.

Venera u Strelcu je zaljubljive prirode. Voli osobe koje nađu zbog sličnih osobina, posebno ako su im vrline jednostavnost i spontanost, kao i ljubav prema životu, dok s druge strane veoma poštuje slobodu partnera.

Ovan

POSAO
Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.
LJUBAV
Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Dajte neki znak voljenoj osobi i provedite lep dan!
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO
Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima. Povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.
LJUBAV
Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Blizanci

POSAO
U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
LJUBAV
Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE
Izražena napetost.

NIKAD ŽENA, UVEK LJUBAVNICA: 6 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U KOJIMA SU ROĐENE NEVERNICE

3 ŽENE ZODIJAKA KOJE SU BOLJE OD NAJBOLJIH: SAMO ONE MOGU SVE!