in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. JANUAR 2020: POČETAK NOVOG CIKLUSA, U PRVOM PLANU JE KOMUNIKACIJA I SVE ŠTO KAŽETE IMA TEŽINU

Sunce u konjunkciji sa Merkurom stiže nam ovog petka, što nam donosi sa sobom neku vrstu kulminacije, kao i uvek… Ovo je kraj jednog i početak novog ciklusa. Ova konjunkcija u prvi plan stavlja komunikaciju, reči su ovde od najvećeg značaja i imaju veliku moć. Sve što budete izgovorili imaće određen značaj i smisao. Dobra konjunkcija za pregovore, dogovore, za veće zalogaje prilikom sklapanja poslova. Um radi punom parom i koncentracija je vrhunska. Mnogo ćete razmišljati najpre o sebi, kao i o drugima, psoebno o onima koji imaju neki poseban značaj u vašem životu, o autoritetima u porodici takođe… Želimo vam svako dobro.

Ovan


POSAO
Zaključujete da susret sa jednom osobom, ne donosi veliko olakšanje ili odgovore na važna pitanja. Izbegavajte polemiku i ispoštujte zvanične propise.
LJUBAV
U dobrom društvu ili uz emotivnu bliskost, sve izgleda mnogo lakše i lepše. Računajte na podršku svoje porodice.
ZDRAVLJE
Sklonost alergijskim reakcijama.

Bik


POSAO
Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje poslovne namere.
LJUBAV
Izbegavajte provokativno ponašanje i impulsivno reagovanje u društvu bliske osobe. Pažljivije birajte društvo za omiljenu zabavu.
ZDRAVLJE
Dobro.

Blizanci


POSAO
Reagujete suviše ishitreno u poslovnim susretima i kategorično odbijate nečiji savet. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna merila.
LJUBAV
Voljena osoba ima različite prigovore na Vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

DNEVNI HOROSKOP ZA 09. JANUAR 2020: OVAN NAILAZI NA NEOČEKIVANE PROBLEME, BLIZANCI DA RADE NA ODNOSU SA PARTNEROM

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JANUARA 2020: SUZDRŽITE SE OD SUVIŠNIH KOMENTARA, JER BI ONI MOGLO SAMO DOLITI ULJE NA VATRU