in

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MART 2019-TE: NEZADOVOLJSTVO, NOVI IZAZOV I VELIKI KORAK ZA OVAJ ZNAK

Vaga ♎

POSAO
Bez obzira na različite neprijatnosti koje vas prate u susretu sa saradnicima, predstoji vam dobro rešenje. Potrebno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju. Izbegavajte ishitrene odluke.
LJUBAV
Pokažite da posedujete plemenite osobine kao što su velikodušnost i empatija prema dragim osobama. Važno je da oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Škorpija ♏

POSAO
Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti nemaju svoju upotrebnu vrednost.
LJUBAV
U susretu sa bliskom osobom izbegavajte osetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

Strelac ♐

POSAO
Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku. Potrebno je da imate dobar plan.
LJUBAV
Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao što priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.
ZDRAVLJE
Odlično.

Jarac ♑

POSAO
Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju.
LJUBAV
Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Vodolija ♒

POSAO
Ne treba previše pričati o staroj slavi kada vam se nudi dobra poslovna prilika. Poslovni uspeh podrazumeva novu i dobro osmišljenu akciju pa zato prihvatite izazov u skladu sa svojim potrebama.
LJUBAV
Vaše emotivno raspoloženje i zadovoljstvo se menja u zavisnosti od različitih susreta. Ponekad delujete zbunjeno i neodlučno.
ZDRAVLJE
Dobro.

Ribe ♓

POSAO
Višak ponosa može da vam zasmeta ili da vas navede na pogrešan zaključak. Nemojte sami sebe proglašavati za pobednika u poslovnom dijalogu, sačekajte da se smire uzavrele strasti.
LJUBAV
Suočavate se sa ironičnom situacijom u ljubavnom životu. Činite pogrešan korak koji vas nepotrebno udaljava od voljene osobe i od zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Napeti ste.

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTA 2019: KONAČNO NOVA LJUBAV ZA OVE ZNAKOVE

SA KOJIM MUŠKARCEM HOROSKOPA ĆEŠ BITI SREĆNA I KOJI ĆE TI BITI ODAN DO KRAJA ŽIVOTA