in

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. AVGUST 2019: OTVORITE SE ZA LJUBAV, BUDITE HUMANI I STRPLJIVI I BIĆETE NAGRAĐENI ZA ULOŽEN TRUD

Sunce pravi konjunkciju sa Venerom u znaku Lava, te je ovaj susret planeta tu da nam pokaže da je svet prepun ljubavi za svakoga od nas i da svakog od nas neko voli jer smo baš takvi kakvi smo.

Unesite svetlost u vaš život da vas i drugi vide u punom sjaju, i kao takvi istupite sa svojim najboljim osobinama kako biste prizvali harmoniju i sklad u svoju svakodnevnicu.

Otvorite se za ljubav, budite humani i strpljivi i bićete višestruko nagrađeni za uložen trud.

OVAN ♈

POSAO
Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primećujete da to donosi i određene posledice.
LJUBAV
Važno je da učinite ono što zaista osećate i to će vam doneti izvesno olakšanje. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja ne odgovara vašim afinitetima.
ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

BIK ♉

POSAO
Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovnoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte ekstremno ponašanja ili preteranu razmetljivost pred saradnicima.
LJUBAV
Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Partner ne primećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Potrudite se da što bolje razjasnite zajedničke nesporazume.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

BLIZANCI ♊

POSAO
Delujete duhovito i iskreno tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike.
LJUBAV
Planirajte omiljenu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu koje odgovora vašim potrebama i afinitetima.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

RAK ♋

POSAO
Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se na kraju stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete iznenadne komplikacije.
LJUBAV
Ponekad u ljubavnom previranju kroz partnerski odnos treba isključiti razum. Postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila.
ZDRAVLJE
Problemi sa varenjem.

LAV ♌

POSAO
Neko pokušava da vas navede na svoje poslovno rešenje, ali vi ste dovoljno snalažljivi i vešto izbegavate susret ili razgovor sa određenim saradnicima. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.
LJUBAV
Za sada mudro prećutkujete određene situacije koje nisu po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti i uobržavati da imate kontrolu nad svim događajima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DEVICA ♍

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji neki zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV
Nema potrebe da ponovo iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji mogu da se shvate na pogrešan način.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. AVGUST 2019: DANAS VAM JE BITNO SAMO ONO ŠTO VI MISILITE O TOME

NE ZNATE KOLIKO STE SREĆNE, AKO NJIH IMATE U ŽIVOTU: OVAJ MUŠKARAC JE NAJVEĆA DOBRICA U HOROSKOPU