in

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. DECEMBAR 2019: OSJEĆATE UNUTRAŠNJI NEMIR A MOGUĆE JE LJUBAVNO RAZOČARENJE

Vaga

POSAO
Samostalni ste u aktivnostima koje obavljate i to ima odličan efekat. Ne obazirite se na neke komentare saradnika. Pazite šta potpisujete i kako komunicirate sa osobama na položaju.
LJUBAV
Pokretanje bilo kakvih emotivnih dešavanja može da bude loše. Usmerite se na stvari koje su vama bitne. Ovo naročito važi za zauzete pripadnike znaka.
ZDRAVLJE
Dobro.

Škorpija

POSAO
Povedite račua ako se danas spremate za put u inostranstvo ili poslujete sa strancima. Možete da gubite papire ili se ne razumete. Trudite se da budete organizovani.
LJUBAV
Još uvek ste u periodu kada možete nešto pozitivno da promenite kog god da ste statusa. Slobodnima je savet da definišu jedan odnos.
ZDRAVLJE
Povedite računa o fizičkim aktivnostima.

Strelac

POSAO
Možda vam ne prijaju sve informacije koje dolaze do vas, ali je samo bitno da ih spakujete u pravu fioku. Prihvatite nečiju sugestiju oko vama bitnog projekta.
LJUBAV
Slobodni imaju mogućnoast izbora, ali ga sužavaju. Zauzeti priparnici znaka od imaće bolju komunikaciju sa partnerom. Nekakva tenzija jenjava pa i vi sami postajete otvorenije za razgovor.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Jarac

POSAO
Napokon počinju da se razvijaju izvesni posovi od kojih ste taman hteli da dignete ruke. Slobodno se preispitajte šta vam treba ili pitajte šta se to od vas očekuje.
LJUBAV
Emotivni deo je nešto naporniji. Možda će vam se pojaviti neko koće biti veoma teška ali neodoljiva osoba. Zauzete pripadnike znaka očekuju interesantni susreti. Tajna veza je moguća.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Vodolija

POSAO
Izvesne okolnosti koje su počele da se menjaju vama idu u prilog. Možete da uđete u honoraran posao ili nešto neplanirano zaradnite na neki drugi način.
LJUBAV
Svakako želite da se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. Nemate razloga za ljubomoru u slučaju da ste zauzeti. Slobodne mogu kroz posao da upoznaju nekoga ko bi im bio veoma interesantan.
ZDRAVLJE
Dobro.

Ribe

POSAO
Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla, a vi sami treba da se bolje organizujete. Izvesne poslovne okolnosti svakako će biti dobre za vas.
LJUBAV
Svakao želite da osetite stabilnost na ovom planu. Slobodni ne mogu da se odluče. Slušajte svoje unutrašnje osećaje i opustite se.
ZDRAVLJE
Osetljiva vam je koža.

KAD SI TI ROĐENA: GODINA ROĐENJA OTKRIVA TVOJU PROŠLOST, SADAŠNJOST I BUDUĆNOST

OVAJ ZNAK UVIJEK DOMINIRA: ZARAZNI IZVOR ČISTE ENERGIJE