in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2020: STRIJELAC BLISTA NA POSLU, RAK SAM SEBI UDOVOLJAVA

Ovan


Posao: Danas ćete se na poslu boriti za svoje principe i vizije. Mislićete da kolege i nisu baš u pravu kada je u pitanju vaš deo posla. Smatraće da treba više da se potrudite. Vi ćete smatrati a su neosnovane njihove primedbe i imaćete argumente koji idu u vaš prilog. Nezaposleni bi mogli imati problem u komunikaciji sa potencijalnim poslodavcem.
Ljubav: Ljubavni život će vam danas stagnirati. Niti će biti novih izazova sa partnerom, niti ćete imati nekih nesuglasica. Oni koji su usamljeni, mogu ljubav naći na ulici, sasvim slučajno. Osoba koju danas budete upoznali može vam biti značajna za u buduće.
Zdravlje: Osećate se dobro. Moguće je da se pojave simptomi nekih hroničnih bolesti, ali vam one neće paviti velike probleme.

Bik


Posao: Ono što budete danas započeli, može vam uroditi plodom i biti od velikog značaja u budućnosti. Takođe, materijalni dobitak je moguć. Oni koji su bez posla mogu posao naći kod prijatelja, može biti ponuda koja bi vam materijalnu situaciju učinila stabilnom.
Ljubav: Partner vam može prigovarati u vezi nekih vaših postupaka koji su se dogodili u toku prethodnog dana to. Imaćete utisak da je partner u pravu i potrudićete se da razgovarate sa njim o tome. Slobodni bi mogli da uživaju u društvu suprotnog pola.
Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Možete biti malo nervozniji nego inače, ali to neće uticati na vaše svakodnevno funkcionisanje.

Blizanci


Posao: Posao koji radite možda ne zadovoljava sve vaše kriterijume i viziju o poslu kojim biste vi trebali da se bavite. Imaćete utisak da za taj posao niste adekvatno plaćeni iako dajete svoj maksimum. Oni koji su bez posla imaju šansu da posao pronađu u objektu koji se bavi nekom vrstom usluga.
Ljubav: Željni ste slobode, posebno ako ste u poslednje vreme imali dosta razmirica i trzavica sa partnerom. Imaćete želju da se na neko vreme udaljite od partnera i razmislite o vezi u kojoj se nalazite. Oni koji su usamljeni želeće da uživaju u svojoj slobodi.
Zdravlje: Danas se možete osećati usamljeno i malo neraspoloženo.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. APRILA 2020: NIKAKO DA DOSEGNETE ONO ČEMU TEŽITE U LJUBAVI, NEMOJTE BORITI S NEČIM ŠTO NEMA SMISLA

KAKO SE KOJI ZNAK PONAŠA U LJUBAVI: BIKOVI ZAPOSTAVLJAJU SVE, DJEVICU OBUZIMA POTPUNO