in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2020: STRIJELAC BLISTA NA POSLU, RAK SAM SEBI UDOVOLJAVA

Jarac

Posao: Posao vam danas nije na prvom mestu. Radićete ga kao i obično i neće biti nikakvih problema u realizaciji istog. Ukoliko ste u potrazi za poslom, smatrate da još uvek ne dobijate najadekvatniju ponudu i zaslužujete mnogo više od ponuđenog. Strpite se još koji dan.
Ljubav: Ljubav će danas biti jako važna u vašem životu. Uživaćete sa partnerom. Danas ćete mu se posvetiti, jer ste najverovatnije shvatili da ste ga u proteklom periodu zapostavljali. Oni koji su slobodni, danas mogu započeti vezu sa osobom koja ih već duže vreme privlači.
Zdravlje: Zdravlje vam je danas na jako zavidnom nivou. Puni ste energije i želje za fizičkom aktivnošću. Uživajte.

Vodolija


Posao: Danas su svi razgovori koje vodite jako povoljni za buduće unapređenje vaše karijere. Smatraćete da imate i priliku da pokažete šta znate i da se to vašem poslodavcu dopada. Ukoliko ste bez posla, možete početi da se bavite za ozbiljniji novac nečim što je vaš trenutni hobi. Radite na unapređenju tog hobija.
Ljubav: Ljubavni problemi su trenutno iza vas. Bilo je nerazumevanja sa vaše strane prema partneru. Opustite se i uživajte sa njim. Ukoliko ste usamljeni, danas biste mogli da upoznate osobu sa kojom će vam dugi razgovori prijati.
Zdravlje: Imate osećaj da, ukoliko ste imali problem sa nekom bolešću, vam se simptomi ponovo vraćaju i da je niste u potpunosti izlečili. Obratite se lekaru.

Ribe


Posao: Danas vam se posao odvija jako usporenim tempom. Vi biste da što pre završite sa poslom, vaši saradnici su poprilično neaktivni i to vama jako smeta. Izbegavajte nesuglasice, potrudite se da na miran način rešite sve nesuglasice. Oni koji su bez posla, danas će odustati od potrage istog. Smatraćete da će za potragu sutra biti bolji dan.
Ljubav: Partner vam je danas velika podrška u svemu. Bilo da su u pitanju poslovni problemi, bilo da su u pitanju neke druge nedoumice koje vas muče. Oni koji su usamljeni mogu imati želju da se bolje upoznaju sa osobom koja je već duže vreme u njihovoj blizini.
Zdravlje: Osećate se dobro. Moguće su povremene promene raspoloženja. Odmarajte što više, izbegavajte osobe koje vas iscrpljuju.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. APRILA 2020: NIKAKO DA DOSEGNETE ONO ČEMU TEŽITE U LJUBAVI, NEMOJTE BORITI S NEČIM ŠTO NEMA SMISLA

KAKO SE KOJI ZNAK PONAŠA U LJUBAVI: BIKOVI ZAPOSTAVLJAJU SVE, DJEVICU OBUZIMA POTPUNO