in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. APRIL 2020: STRIJELAC BLISTA NA POSLU, RAK SAM SEBI UDOVOLJAVA

Vaga


Posao: Danas možete sanjariti o idealnom poslu koji biste mogli da radite. Trenutni posao vas previše iscrpljuje i nije više ono što vama odgovara. Ukoliko ste bez posla, prijatelji vas mogu upoznati sa potencijalnim poslodavcem.
Ljubav: Imaćete osećaj da vi više pažnje i strpljenja ulažete u odnos koji imate nego partner. Porazgovarajte sa partnerom o tome. Ukoliko ste bez partnera, večeras vas prijatelji mogu upoznati sa novom osobom i možete biti jako zainteresovani za nju.
Zdravlje: Bićete malo neraspoloženi i nervozni. To stanje će prolaziti tokom dana. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Škorpija


Posao: Danas ste zadovoljni poslovnim rezultatima. Svesni ste truda koji ulažete u svoj rad i u skladu sa tim očekujete i rezultat. Oni koji su bez posla, razmišljaju da li da posao potraže kod bivšeg poslodavca ili da prihvate već ponuđenu ponudu.
Ljubav: Ljubavni život vam je uobičajen, ukoliko imate partnera. Prijatno vreme ćete provoditi sa njim i bićete zadovoljni. Ukoliko ste usamljeni, možete vreme provoditi sa osobom koja vam se dopada. Želećete da ga bliže upoznate kako biste videli da li vam odgovara.
Zdravlje: Osećate se dobro, vodite računa o svom zdravlju, bavite se fizičkim aktivnostima. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Strelac


Posao: Poslovna situacija iz dana u dan postaje sve bolja i bolja. Ulažete veliki trud i napor i to zahtevate i od svojih saradnika. Oni koji su bez posla, mogu dobiti ponudu, za koju će smatrati da nije najadekvatnija i ne bi vam pružila mogućnost da se realizujete.
Ljubav: Ukoliko ste imali razmirica sa partnerom, moguće je da je rešavanje istih doprinelo tome da se vaš odnos produbi i bolje se upoznate. Probleme sa partnerom rešavajte mirnim putem. Slobodni bi mogli da uživaju u društvu svojim prijatelja i simpatije.
Zdravlje: Ukoliko imate hroničnih problema sa zdravljem, obratite pažnju jer je danas moguće da se ti simptomi ponovo pojave. Što više odmarajte. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. APRILA 2020: NIKAKO DA DOSEGNETE ONO ČEMU TEŽITE U LJUBAVI, NEMOJTE BORITI S NEČIM ŠTO NEMA SMISLA

KAKO SE KOJI ZNAK PONAŠA U LJUBAVI: BIKOVI ZAPOSTAVLJAJU SVE, DJEVICU OBUZIMA POTPUNO