in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. AVGUST 2019: SKLONI STE PRETERIVANJU I NEPOTREBNO IZAZIVATE NEČIJE NEGODOVANJE

VAGA ♎

POSAO
Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem delujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.
LJUBAV
Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

ŠKORPIJA ♏

POSAO
Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da Vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.
LJUBAV
Nedostaje Vam emotivni podsticaj, planirajte susret sa osobom koja će Vam udahnuti dodatnu energiju i topla osećanja.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

STRELAC ♐

POSAO
Imate stroge kriterijume i iritira Vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.
LJUBAV
Priželjkujete veću umerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili »teatralni« izlivi osećanja kod Vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

JARAC ♑

POSAO
Imate utisak da Vaše reči ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko Vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju.
LJUBAV
Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite »lepši deo« svoje ličnosti.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

VODOLIJA ♒

POSAO
Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da Vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.
LJUBAV
Osećate rezignaciju ili »emotivnu prazninu«, možda Vas partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.
ZDRAVLJE
Odlično.

RIBE ♓

POSAO
Delujete dekocentrisano, jer neko Vas indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. Ne trpite osujećenje i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim rezimom ili neuspehom.
LJUBAV
Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja merila i režim.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

7 RAZLOGA ZAŠTO JE LAV DOBAR IZBOR ZA LJUBAVNU VEZU

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. AVGUSTA 2019: OVE NEDELJE LAVOVI, BIKOVI I VAGE IMAĆE ČEMU DA SE RADUJU