in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MART 2020: IMAĆETE POTREBU PARTNERU ISPRIČATI ŠTA SE SVE ZBIVA U VAŠOJ GLAVI

Ovan

Posao: Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta danas ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla.
Ljubav: Ponašanja vaših udvarača su u ovoj nedelji totalno nedefinisana. U jednom trenutku vam šalju poruke u drugom vas zovu, pričaju jedno, pa drugo. Opustite se, znate da ostavljate lep utisak na suprotni pol. Moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete. Provedite prijatno veče.
Zdravlje: Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili kostima generalno, obratite se lekaru. Odmarajte večeras u društvu dragih ljudi.

Bik

Posao: Danas možete razmišljati o poslu i o načinu na koji ćete nešto u narednim danima rešiti. Oni koji su bez posla, mogu nešto raditi honorarno ili razmišljati gde mogu posao potražiti i kakav posao je trenutno njima potreban.
Ljubav: Odmarajte što više u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu da mu ispričate detaljno šta se sve zbiva u vašoj glavi. Odnos možete poboljšati i unaprediti otvorenom komunikacijom. Oni koji su slobodni, mogu uživati u društvu jako zanimljive osobe.
Zdravlje: Oblačite se dobro. Možete imati problem blagim glavoboljama.

Blizanci

Posao: Moguće je da će vas partner danas podržavati u vašoj nameri da završite posao koji treba da predate sledeće nedelje. Čak će vas i savetovati kako i šta da uradite. Oni koji su bez posla, mogu razmišljati o seminaru koji će posetiti tokom naredne nedelje.
Ljubav: Danas možete odmarati u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu za više bliskosti i razgovora o vašoj budućnosti.. Oni koji su slobodni, mogu započeti vezu sa osobom koja ima se već duže vreme dopada. Uživajte u današnjem danu.
Zdravlje: Više odmarajte danas. Prijaće vam i lagana šetnja u društvu drage osobe. Veče može biti jako prijatno za vas.

Rak

Posao: Danas možete sa svojim prijateljima razgovarati o započinjanju novog zajedničkog posla, bez obzira da li ste zaposleni ili ne. Možete razgovarati o nekim idejama koje zanimaju i vas i vaše prijatelje. Moguć je dogovor.
Ljubav: Danas ćete imati sjajan odnos sa voljenom osobom. Zajedno ćete provesti dan u društvu dragih prijatelja. Potrudite se da se opustite i uživate. Oni koji su usamljeni, mogu uživati u društvu osobe koja ima se dugo dopada a koja je neodlučna i ne zna šta da odluči po pitanju njihovog odnosa.
Zdravlje: Sjajno se osećate. Prija vam svaka aktivnost sa partnerom.

Lav

Posao: Danas se možete osećati jako iscrpljeno. Ono što je za vas danas bitno jeste da ste završili posao koji je bio aktuelan duže vreme, i da od sutra možete malo odahnuti. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti kod osobe koju su sasvim slučajno upoznali pre neki dan.
Ljubav: Želite što više aktivnosti sa partnerom, ali vam se čini da on nije toliko zainteresovan ili da mu fali energije da bi dostigao vaš tempo. Oni koji su usamljeni, mogu sasvim slučajno sresti staru simpatiju i poželeti nešto novo sa njom.
Zdravlje: Dobro se osećate, puni ste energije i želećete da budete fizički aktivni što više. Bavite se sportom i provodite vreme sa dragim ljudima.

Devica

Posao: Ukoliko ste sam svoj gazda i imate u planu da otvorite neki nov objekat ili da za koji dan registrujete novu firmu, sačekajte još koji dan i dobro razmislite o svojim potezima. Ukoliko ste bez posla, može se desiti da za koji dan otvorite sami firmu.
Ljubav: Oni koji su u partnerstvu imaće želju da odu sa partnerom na neki jednodnevni izlet Oni koji su slobodni, mogu vraćajući se sa nekog kraćeg odmora da upoznaju osobu koja im se može jako dopasti i poželeti da sa njom ostvare dublju komunikaciju.
Zdravlje: Dobro se osećate. Krajem dana možete uživati u društvu dragih ljudi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MART 2020: NEMOJTE U RAZGOVORU SA PARTNEROM POTENCIRATI TEME KOJE SE ODNOSE NA VAŠU ZAJEDNIČKU PROŠLOST

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MART 2020: MOGU VAS MUČITI ODREĐENE SUMNJE KADA JE VAŠ PARTNER U PITANJU