in

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. OKTOBAR 2019: SUVIŠE SUBJEKTIVNO DOŽIVLJAVATE TRENUTNE DOGAĐAJE U LJUBAVNOM ŽIVOTU, PREPUSTITE SVOM PARTNERU DA KREIRA ZAJEDNIČKE PLANOVE

Mesec u znaku Blizanaca ovog četvrtka kada vam navire bujica novih ideja i zamisli, a sve u krugu poznanika i prijatelja.

Bićete vrlo aktivni danas, te će vam biti potrebno dosta energije za sve što smo zamislili. Moguć odlazak na kraće putovanje zarad dobre zabave sa prijateljima.

Ovan

POSAO
Pazljivije analizirajte nečije upozorenje, bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rešenja. Bolje je da ostanete u nečijoj senci, nego da započinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.
LJUBAV
Zaobilazite različite »ljubavne dvosmislice« ili osobu sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO
Neko podržava Vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objasnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.
LJUBAV
Ukoliko Vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO
Postoje situacije koje rešavate sa manje uspeha nego Vaši saradnici, izbegavajte konflikt sa osobom koja Vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
LJUBAV
Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

LJUBAVNI HOROSKOP KOJI TI OTKRIVA SA KOJIM TIPOM MUŠKARCA ĆE TI BITI NAJBOLJE

10 SJAJNIH OSOBINA ROĐENIH U AVGUSTU: ZAŠTO SU LAVOVI I DJEVICE TAKO POSEBNI