in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN 2019: DANAS MORATE BITI USMJERENI NA SEBE I BRIGU O SEBI

Danas je veoma važno da budemo usmereni na sebe i brigu o sebi, tražeći mir i udobnost, kao i sigurnost ukoliko osetimo da smo nečim ugroženi.

Merkur u opoziciji sa Plutonom ove srede pokreće neke nelagodnosti iz potisnutog u našim umovima, neke strahove koji poput erupcije nenadano izbijaju u naletima tokom dana, te posotoji opasnsot da im se potpuno i lako predate ukoliko ne preusmerite energiju u drugom pravcu, a to je da je iskoristite za neka istraživanja sopstvenog uma dostižući razumevanje suštinskog u nama.

Želimo vam svako dobro.

OVAN ♈

POSAO
Izbegavajte velika ulaganja jer se može desiti da ste prevideli neku situaciju. Oni koji se bave privatnim poslom moraju biti veoma oprezni.
LJUBAV
Uverićete se kako je život pun iznenađenja. Moglo bi se desiti da vas zavede osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

BIK ♉

POSAO
Ne dozvoljavate da vas bilo šta izbaci iz koloseka. Atmosfera na poslu je dosta napeta, ali vi savesno obavljate svoje dužnosti.
LJUBAV
Nemojte na sebe preuzimati odgovornost za nešto što niste uradili. Partner zloupotrebljava vašu naklonost a to nikako niste zaslužili.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

BLIZANCI ♊

POSAO
Pravi je momenat da svoje ideje sprovedete u delo. Nova poslovna politika obećeva odlične rezultate, budite vredni, dajte sve od sebe da dostignete svoj cilj.
LJUBAV
Prija vam pažnja suprotnog pola, ali i dalje ste neodlučni. Iznenadiće vas poziv osobe iz prošlosti. Oni koji su u vezi provešće lep, emotivan vikend.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: JEDNOJ JE SUĐENO DA BUDE ZAVODNICA, DRUGOJ SREĆNICA A OVOJ LJUBAVNICA

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JUN 2019: OVAJ DAN KARAKTERIŠE ENERGIJA KOJA OSTAVLJA VELIKU ŠTETU