in

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. OKTOBAR 2018-TE: DAN KOJI NOSI POSEBNU POKRETAČKU ENERGIJU, KLONITE SE SVAĐA I LOŠIH LJUDI

Mesec ulazi u znak Riba ovog petka dok Merkur pravi čak dva aspekta, jedan je trigon sa Neptunom, drugi kvadrat sa Marsom!

Lepa energija stiže od Neptuna, nadahnjuje i pokreće. Motiviše okolinu, budi uspavane duše. Bićete sanjalački raspoloženi, intuicija pojačana. Oslušnite je i to dobro. Uvek se kod nje mogu javiti smernice koje će vam pokazati pravi put. Kvadrat sa Marsom može, i ne mora biti nezgodan. Svi vi koji ste po prirodi vedriji, optimističniji i recimo površniji u sagledavanju problema, vama ovaj kvadrat neće zasmetati mnogo, jer ga nećete ozbiljno ni shvatiti. Ostali, posebno zemljani znakovi, pripazite se, ovo je za vas opasna zona. Klonite se svađa i loših ljudi danas. Želimo vam lep dan.

Ovan ♈


POSAO
Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.
LJUBAV
Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Bik ♉


POSAO
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.
LJUBAV
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Blizanci ♊


POSAO
Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

30 ISTINITIH ČINJENICA O ŠKORPIJAMA: IMAJTE NA UMU DA NIKADA NEĆETE USPETI DA MANIPULIŠETE NJIMA

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. OKTOBRA 2018-TE: OVAN PRED ISKUŠENJEM, DJEVICA KONAČNO OSTVARUJE PLANOVE, ŠKORPIJA SREĐUJE SVOJ ŽIVOT