in

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JULI 2019: OVO JE DAN ZA OSTVARENJE NEKIH TAJNIH ŽELJA I SNOVA

Divan dan pred nama, Mesec pravi sekstil sa Uranom pa će se lepo svi osećati a naročito oni kreativni, bilo na poslu ili u životu.

Danas je dan za odmor, za ostvarenje nekih tajnih želja i snova, za komunikaciju sa drugima naročito sa onima sa kojima smo odavno prekinuli kontakte. Pozovite drage ljude, obradute ih, podelite lepu energiju sa njima.

Dan je odličan i za mirovanje, pa ako vam to prija slobodno se opustite i uživajte u prelepom letnjem danu razmišljajući i maštajući samo o lepim stvarim i dobrim ljudima.

OVAN ♈

POSAO
Dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju ishranu.

BIK ♉

POSAO
Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blisatavi um i potiskujete osećanja. Tako nepotrebno provocirate svog partnera.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

BLIZANCI ♊

POSAO
Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.
ZDRAVLJE
Kontrološite pritisak.

RAK ♋

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.
LJUBAV
Partner, za razliku od vas, lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

LAV ♌

POSAO
Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama, tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje.
LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja.
ZDRAVLJE
Potrebno je da se opustite.

DEVICA ♍

POSAO
Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primenjuju drugačije kriterijume o uspešnom poslovanju.
LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.
ZDRAVLJE
U večernjim satima prijaće vam relaksacija.

BUDI PAMETNA: NAPRAVI SAMA MASKU OD RIŽE I IZGLEDAĆEŠ 10 GODINA MLAĐE!

LEKCIJE IZ ŽIVOTA: PA ZAR JE MOGUĆE DA ĆE MUŠKARAC VARATI SAMO ZATO ŠTO MU SE UKAŽE PRILIKA ZA TO?