in

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JANUAR 2019-TE: KLONITE SE RASPRAVA, NE DOZVOLITE DA VAS DANAS ISPROVOVIRAJU

Danas je sreda i nju karakteriše opet jedan kvadrat, ovoga puta Merkura i Urana. Pomislićete da su se kvadrati ozbiljno namerili da nam početak Nove godine dobrano upropaste, ali tako je kako je.. Ono što je danas na udaru jeste komunikacijsko polje, klonite se nepotrebnih rasprava i onih koje već unapred znate da ništa dobro ne mogu da donesu osim još većih problema! Ova energija kvadrata pokušaće da vas izazove više puta i teško će odustati, ali ostanite pribrani i prećutite sve što se može. Vežbajte suzdržavanje i samokontrolu. Jednom kada shvatite koliko dobra može da donese, zauvek ćete je primenjivati.

Ovan ♈


POSAO
Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.
LJUBAV
Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.
ZDRAVLJE
Podstičite kod sebe vedar duh.

Bik ♉


POSAO
Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.
LJUBAV
Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

Blizanci ♊


POSAO
Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.
LJUBAV
Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.
ZDRAVLJE
Izbegavajte konfliktne situacije.

OVO JE NAJVEĆA DOBRICA MEĐU SVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

OVO SU 3 NAJINTELIGENTNIJA ZNAKA ZODIJAKA: JEDAN RASTURA, NIKO GA NE MOŽE PREVESLATI