in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. APRIL 2020: RAZGOVOR SA PARTNEROM VAM MOŽE BITI ODLIČAN VENTIL OBZIROM DA POSLOVNU TENZIJU PRENOSITE I NA VAŠ ODNOS

Ovan

Posao: Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million i jedna priča i pričica, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama i saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima zato ne žurite, možda se niste razumeli na prvu loptu.
Ljubav: Sa partnerom je teško sporazumeti se u ovoj nedelji. Kao da pričate različitim jezicima, ili kao da nikako ne uspevate da se usaglasite po bilo kojoj temi. Moguće je i da vam poslovna situacija odvlači dobar deo vaše pozitivne energije, pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično.
Zdravlje: Pazite da ne precenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima ,moguće su povrede nogu. Čuvajte svoje zdravlje.

Bik

Posao: Bez veće nervoze i burnih reakcija se potrudite da zavrsite dogovoreni posao. Nije sve tako crno kao što u pojedinim trenucima mislite. Imate dobrih ideja na na umu, ali nemojte mnogo žuriti sa njihovom realizacijom, opredelite se za smer ka kojem ćete ići.
Ljubav: Nova poznanstva vam deluju obećavajuće. Ukoliko ste pre par dana upoznali neku osobu, smatrate da ona i te kako može da zadovolji vaše kriterijume I da možete sa njom ostvariti komunikaciju na duže staze. Budite strpljiviji.
Zdravlje: Pojačana nervoza može loše uticati na vaš digestivni trakt. Više spavajte i manje se nervirajte. Šetnja bi vam prijala.

Blizanci

Posao: Bićete skloniji nervozi nego inače. Ne dopadaju vam se pojedini poslovni saradnici i smatrate da i bez njihove uključenosti vi možete sami završiti posao, bolje nego u saradnji sa njima. Strpite se još malo. Uskoro ćete i samo moći da realizujete sve što ste zamislili.
Ljubav: Razgovor sa partnerom vam može biti odličan ventil obzirom da poslovnu tenziju prenosite i na vaš odnos. Opustite se, nije sve tako crno, radujte se zajedničkim trenucima, razgovarajte o temama koje vas opuštaju i uživajte uz čašu dobrog vina.
Zdravlje: Zdravstveno stanje vam se može pogoršati ukoliko bolujete od nekih hroničnih bolesti. Izbegavajte stresne situacije i ljude koji negativno utiču na vas.

Rak

Posao: Fali vam energije i elana da poslove završite do kraja postavljenog roka. Kao da ste se istrošili i nemate volje da stvari privedete kraju. Ukoliko mislite da ne možete sami sve zavrsiti konsultujte se sa nekim ko bi mogao da vam da smernice u radu. Oni koji su bez posla, ne nailaze na prave ponude.
Ljubav: Nedostatak motivacije i pad energije, utiče negativno na vaš odnos sa partnerom, ukoliko ga imate. Ukoliko ste slobodni ne nalazite dovoljno inspiracije u suprotnom polu da preduzmete nešto i potrudite se da pronađete osobu sa kojom biste mogli ostvariti dublji kontakt.
Zdravlje: Dobrog ste zdravlja. Trenutno neraspoloženje možete neutralistai aktivnostima koje volite. Šetajte što više i boravite u prirodi na svežem vazduhu.

Lav

Posao: Ukoliko danas potpisujete neki ugovor obratite pažnju na legalnost istog. Možda ćete imati primedbe i na sam tekst ugovora. Voljni ste da posao završite onako kako mislite da treba. Smetaju vam saveti pojedinih osobe za koje smatrate da i nisu toliko kompetentni da daju sud o važnim poslovnim pitanjima.
Ljubav: U ljubavnom životu stvari se odvijaju u dva smera. U jednom trenutku ste raspoloženi za potrebe i komunikaciju sa partnerom u drugom trenutku vam smeta što partner hoće da razgovara sa vama o mnogim temama. Imajte više razumevanja za svog partnera.
Zdravlje: Povremene promene raspoloženja će danas biti izražene. Obratite pažnju na kardiovaskularne smetnje. Ukoliko imate hroničnih problema obratite se lekaru.

Devica

Posao: Danas ste svesni svojih kvaliteta i pohvala koju dobijate od strane nadređenih vam i te kako prija. Trudite se da ostavite pozitivan utisak i imate stav nekoga ko je i te kako odgovoran. Dan je pogodan i za moguće pokretanje sopstvenog biznisa.
Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, danas imate želju da se posvetite svom partner što je više moguće. Smatraćete da vaš partner to i zaslužuje, jer vam uporno i svakodnevno pruža podršku u svim vašim poduhvatima. Spremite mu malo prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Dobrog ste zdravlja danas. Raspoloženi ste i vedri. Čuvajte se povreda zglobova usled neke aktivnosti.

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. APRILA DO 3. MAJA 2020: AKO JE DOSAD BILO PRAZININA U LJUBAVI, OVIH DANA DOČEKAT ĆETE BOLJE PRILIKE

8 RAZLOGA KOJI DOKAZUJU DA SU ŠKORPIJE NAJBOLJI LJUBAVNICI U HOROSKOPU