in

DNEVNI HOROSKOP ZA 25. JANUAR 2019-TE: ISKORISTITE ENERGIJU OVOG DANA, BUDITE VRIJEDNI I UPORNI

Jarac  ♑


POSAO
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubedjuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere.
LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.
ZDRAVLJE
Previše ste napeti.

Vodolija ♒


POSAO
Ponekad vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da vas neko kompromituje u društvu saradnika.
LJUBAV
Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe tako da ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspooženje.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Ribe ♓


POSAO
Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.
LJUBAV
Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vredan rizika.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

OVAJ ZNAK JE NEZAUSTAVLJIV: NEĆE STATI DOK NE DOBIJE ŠTA ŽELI

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. JANUARA DO 3. FEBRUARA 2019: PROVOKACIJE, LJUBAVNE BRIGE ZA OVE ZNAKOVE