in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: PARTNER ĆE BITI PREDMET VAŠEG OBOŽAVANJA I DIVLJENJA

Ovan

Posao: Danas možete biti jako slabo fleksibilni kada je vaše prilagođavanje novom poslu u pitanju. Možete biti po malo i tvrdoglavi kada je u pitanju prihvatanje nekih novih pravila koje nećete doživljavati kao vama bliske. Potrudite se da dan prođe vez vašeg bojkotovanja.
Ljubav: Poslovna dešavanja mogu uticati na vaš odnos sa partnerom i možete partnera opteretiti nekim svojim razmišljanjima. Poslušajte partnerov savet u vezi vaše reakcije na poslu. Ukoliko ste usamljeni, potrudite se da smireno razgovarate sa osobama kojima se dopadate.
Zdravlje: Osećaćete se pomalo sputano i nesigurno. Potrudite se da se skoncentrišete tokom komunikacije. Moguće su vrtoglavice. Vodite računa o tome.

Bik

Posao: Danas na poslu možete imati nesporazume sa kolegama i nadređenim zbog vašeg kašnjenja na posao i dužeg odsustvovanja tokom pauze. Obratite pažnju na pravila ponašanja u firmi, da ne biste imali problema i u budućnosti.
Ljubav: Kada dan otpočne intrigantno i ta atmosfera se nastavi tokom dana, eto idealne prilike da flertujete i igrate igre koje vi i inače volite bez obzira na to da li ste zauzeti ili ne. Ceo dan može biti prilika za interesantne susrete i druženja.
Zdravlje: Odlično ćete se osećati. Druženja će vam prijati i bićete jako opušteni.

Blizanci

Posao: Ukoliko danas radite, završavate neke zaostale obaveze koje vam stoje na pameti i ne daju vam mira. Moguće je da ćete mnoge poslove završavati i od kuće. Ukoliko danas planirate da popričate o nekoj novoj ponudi, spremite se da dobro ispitate sve uslove o poslu.
Ljubav: Strasti su danas naglašene. Ako ste u vezi, partner će biti predmet vašeg obožavanja i divljenja. Oni koji su usamljeni trebalo bi da su do sada razvili dobru komunikaciju sa osobom sa kojom se već neko vreme dopisuju.
Zdravlje: Odlično se osećate. Bićete sjajno raspoloženi i imaćete osećaj da vam je u životu sve u redu.

INTIMNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: DAN JE STVOREN ZA TAJNE SUSRETE I ONE RAZGOVORE

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART 2020: MOŽETE OĆEKIVATI MANJE GUBITKE I IZAZOVE SA NOVCEM