in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: PARTNER ĆE BITI PREDMET VAŠEG OBOŽAVANJA I DIVLJENJA

Jarac

Posao: Odnos sa kolegama vam danas može biti u fokusu dešavanja na poslovnom planu. Razmišljaćete o onim kolegama koji su vam naklonjeni i onima koji to nisu. Želećete da prilagodite svoje ponašanje u skladu sa onim što oni emituju prema vama.
Ljubav: Prijaće vam partnerovo prisustvo. Želećete da čujete njegovo mišljenje o osobama iz vaše okoline i to će vašem partneru značiti. Oni koji su usamljeni mogu izaći večeras sa osobom koja im se dopada i uživati u njegovom društvu.
Zdravlje: Na početku dana se možete osećati malo zbunjeno i neraspoloženo. Kako dan bude proticao, postajaćete opušteniji i veseliji.

Vodolija

Posao: Danas možete imati par nesuglasica sa osobama iz vašeg poslovnog okruženja. Vaše kolege mogu smatrati da niste u pravu kada tvrdite nešto što se odnosi na zajednički završetak posla. Nemojte ulaziti u konflikte i trudite se da se na miran način izborite za svoj stav.
Ljubav: Danas nezadovoljstvo u poslu možete preneti i u odnosu sa partnerom. Partner se može osećati tužno zbog vašeg ponašanja prema njemu. Ukoliko vam bude prebacio zbog ponašanja, potrudite se da ga oraspoložite i iskupite za neprijatno ponašanje.
Zdravlje: Možete biti malo nervozniji nego inače. Bavite se aktivnostima koje vas opuštaju, sportom, plivanjem, teretanom.

Ribe

Posao: Danas vam se na poslu može iznenada pojaviti vaš bivši poslodavac. Biće vam drago što ga vidite i imaćete potrebu da ga upoznate sa vašom trenutnom pozicijom i obavezama koje imate u sadašnjoj firmi. Ukoliko ste bez posla, bilo bi dobro da prihvatite posao od starog poslodavca.
Ljubav: Odnos sa partnerom danas može biti jako dobar. Razgovaraćete o mnogim stvarima, kao i o vašoj prošlosti. Ukoliko ste bez partnera, danas možete uspostaviti blizak odnos sa osobom koja vam se dopada. Prijaće vam blizak razgovor sa njom i svideće vam se sve ono što čujete od nje.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati. Bićete spokojni i želećete da vodite duge razgovore sa osobama koje vam znače. Uživajte u večernjim susretima.

INTIMNI HOROSKOP ZA 26. MART 2020: DAN JE STVOREN ZA TAJNE SUSRETE I ONE RAZGOVORE

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART 2020: MOŽETE OĆEKIVATI MANJE GUBITKE I IZAZOVE SA NOVCEM