in

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. NOVEMBAR 2020: PRATIĆE VAS USPEH U SVEMU ŠTO BUDETE RADILI ILI ORGANIZOVALI SA SVOJIM PARTNEROM

Pomalo nezgodan dan sa energijom koja donosi nestrpljivost, usput i mnoge greške u koracima ukoliko se ne bude pripazilo. Mesec u Ovnu je danas u konjunkciji sa Marsom i u kvadratu sa Plutonom i Jupiterom. Ovaj dan je ipak pod zaštitom Jupitera i stoga je veoma produktivan. Savet od osobe sa iskustvom ili nekog straijeg danas vam može dobro doći, stoga ne ustručavajte s eda pitate sve što vas zanima.

Ovan

POSAO
Skorašnji događaji mogli bi doneti probleme, a ako ne obratite pažnju na međuljudske odnose, konfuzija se može pojačati. Odložite sve poslove koji nisu hitni i pokušajte da se vratite u formu.
LJUBAV
Neke vaše ishitrene reakcije bi mogle zbuniti vašeg partnera. Slobodnim Ovnovima zvezde savetuju da pripaze da zbog preosetljivosti ne naruše jedan prijateljski odnos.
ZDRAVLJE
Pokušajte da se opustite i odmorite.

Bik

 

POSAO
Moguće su poteškoće da se fokusitare i usresredite na poslove i obaveze. Ako želite uspeh, trebalo bi da budete odlučniji i da jasno vidite sebe na cilju.
LJUBAV
Ako odlučite da veći deo vremena provedete u društvu partnera, sigurno nećete pogrešiti. Slobodni Bikovi bi trebalo da razmisle o svojim ciljevima i šta tačno žele da postignete na emotivnom planu.
ZDRAVLJE
Obratite više pažnje na imunitet.

Blizanci

POSAO
Vaša intuicija će vam nepogrešivo pokazati put ako budete spremni da zastanete i oslušnete svoje emocije. Izbegavajte saradnju sa osetljivim osobama.
LJUBAV
Slede vam romantični trenuci sa partnerom, posebno ako se odlučite za kratko putovanje. Slobodnim Blizancima zvezde sugerišu da iskoristite energiju koju imaju za unapređenje emotivnog života.
ZDRAVLJE
Unesite više vitamina u svoju ishranu.

Rak

POSAO
Svakodnevne aktivnosti vam neće ići od ruke, pa se usresredite na ono što vam prija. Dajte sve od sebe da energiju koju imate koristite više za sebe nego na kolege.
LJUBAV
Pokušajte da u odnosu sa partnerom delujete pozitivnije. Slobodni Rakovi bi uz veću dozu smelosti i odvažnosti mogli ostvariti bolje rezultate na sentimentalnom planu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Lako biste mogli da upadnete u konflikte. Pokušajte da probleme rešite bez prevelike pompe. Izbegnite poslovne sastanke ako možete.
LJUBAV
Podela poslova može biti dobro rešenje da izbegnete sukob sa partnerom. Slobodmim Lavovima neće prijati društvo osobe koja pokušava da im nametne svoju volju pa bi bilo bolje da zaobiđu nepotrebne konflikte.
ZDRAVLJE
Dobro se naspavajte.

Devica

 

POSAO
Vi ste zaslužni za to kako se osećate, pa ne propuste priliku da sebi ulepšate posao. Ne žurite ako želite da u svom poslu uključite i neki novi vid saradnje.
LJUBAV
Neki događaji unutar porodice mogli bi izgledati kao da će se oteti kontroli, ali vi imate dovoljno snage i umeća da to sprečite. Ako ste slobodan pripadnik znaka, uverićete se da ste na dobrom putu kada je reč o vašem emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povreda.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. NOVEMBRA DO 6. DECEMBRA 2020: BIĆETE RASPOLOŽENI ZA LJUBAV, ALI DRUGA STRANA DRŽAĆE BLAGU DISTANCU

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM