in

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR 2018-TE: DANAS GLEDAJTE SVOJA POSLA I NE KOMENTARIŠITE MNOGO

Rak ♋


POSAO
Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje Vaš način rada. Stalo Vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspešnoj saradnji.
LJUBAV
Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osećate.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

Lav ♌


POSAO
Neko Vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da Vam nametne odredjena pravila ponašanja. Potrebna Vam je bolja kontrola u poslovnim susretima.
LJUBAV
Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevazidjete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.
ZDRAVLJE
Promenljivo raspoloženje.

Devica ♍


POSAO
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na poverljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima.
LJUBAV
Pokažite svom partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osećanja i naklonost.
ZDRAVLJE
Dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. DECEMBAR 2018-TE: ODLIČAN DAN ZA RADOHOLIČARE I ONE KOJI VOLE RED I DISCIPLINU

DAN VAŠEG ROĐENJA OTKRIVA I ŠTA JE VAŠ NAJVEĆI PROBLEM