in

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. DECEMBAR 2018-TE: KREĆE EUFORIJA PRAZNIKA, ŽELJEĆETE SVE U KOMPLETU

Venera u sekstilu sa Plutonom je poslednji Venerin aspekt u ovoj godini… prožet velikom strašću, ovaj aspekt prožeće svakog od nas, iskusiti granice, ići na sve ili ništa… Zahtevaće sve u kompletu, potpuno, celo. Ovo je aspekt sa magnetskom privlačnošću. Energija koja će biti prisutna sve do kraja godine… Sjajno se slaže uz svu euforiju novogodišnjih praznika, darovanja, uzimanja i primanja. Lep dan želimo!

Ovan ♈


POSAO
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubedjuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi Vašoj volji. Potrebna Vam je nečija podrška, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere.
LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.
ZDRAVLJE
Previše ste napeti.

Bik ♉


POSAO
Ponekad Vaša samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reči kritike. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje u društvu saradnika.
LJUBAV
Partner nema dovoljno razumevanja za Vaše emotivne potrebe, tako da ne obraća posebnu pažnju na Vaše negodovanje ili neraspooženje.
ZDRAVLJE
Potreban Vam je odmor.

Blizanci ♊


POSAO
Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajućeg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.
LJUBAV
Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vaš »san o velikoj sreći«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom životu.
ZDRAVLJE
Odlično.

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. DO 6. JANUARA 2019-TE: NAJSRETNIJI ZNAKOVI U PRVOJ SEDMICI NOVE GODINE ĆE BITI JARAC, RIBA I BIK

11 OSOBINA KOJE ČINE JARČEVE TAKO POSEBNIM