in

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR 2019-TE: OBILJE ENERGIJE PROTKANE JAKOM VOLJOM, ČVRSTINOM I STAVOM

Trigon sa Uranom danas je glavna tema, ovog poslednjeg februarskog dana… Odlična energija udružena sa Suncem i Marsom, obilje snažne energije protkane voljom, čvrstinom, stavom, disciplinom, odlučnošću. Ovo je energija svojstvena muškarcima, ratnicima, vojskovođama. Snažnim britkim mislima idete u osvajanja bez mnogo muke. Iskoristite ovu energiju za svoje potrebe, iscrpite je do kraja. Želimo vam sjajan dan!

Ovan ♈


POSAO
Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu.
LJUBAV
Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Bik ♉


POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste. Previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.
LJUBAV
Partner, za razliku od vas, lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.
ZDRAVLJE
Izbegavajte depresivno raspoloženje.

Blizanci ♊

POSAO
Ukoliko vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči.
LJUBAV
Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

TVOJI LJUBAVNI TRANZITI U IDUĆIH 9 GODINA: EVO KADA ĆEŠ UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ZAKOMPLIKUJE SVE ŽIVO I DOVEŠĆE TE DO LUDILA