in

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. DECEMBAR 2018-TE: POSLEDNJI VIKEND U GODINI ISPRATITE KAKO I DOLIKUJE, UŽIVAJTE

Rak ♋


POSAO
Stalo Vam je da ostvarite sve svoje ciljeve i spremni ste na odredjene ustupke zarad dugoročnijih poslovnih interesa. Važno je da iskombinujete različite mogućnosti kako biste ostvarili najbolje rezultate.
LJUBAV
Emocije Vas navode na neobičan izbor, potrebno Vam je da čujete još nečije mišljenje pre nego što donesete svoju odluku. Osećate emotivni nemir.
ZDRAVLJE
Napetost.

Lav ♌


POSAO
Umete da napravite dobru selekciju obaveza i saradnika, ali ponekad splet okolnosti na poslovnom polju ne zavi od Vaše volje ili uticaja. Važno je da se uspešno prilagodjavate na nove situacije u skladu sa svojim interesima.
LJUBAV
Spremni ste za odredjeni ustupak pred voljenom osobom pod uslovom da prethodno dobijete neke čvrste garancije za svoje planove.
ZDRAVLJE
Dobro.

Devica ♍


POSAO
Poučeni dobrim iskustvom prilagodjavate svoju stategiju poslovnog ponašanja i jasno definišete nove ciljeve. Sve je moguće ostvariti kada se napravi dobar organizacioni plan u dogovoru sa pouzdanim saradnicima.
LJUBAV
Pokušavate da udovoljite svom partneru na različite načine, bez obzira na neke propratne komplikacije. Umete da usrećite one koje volite.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

ZAŠTO JE DOBRO DA U SVOM ŽIVOTU IMAŠ JEDNU DEVICU

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. DECEMBAR 2018-TE: SVE JE U ZNAKU ZAVRŠETKA I IŠČEKIVANJA NOVOG POČETKA