in

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR 2019: INTUICIJA NA VRHUNCU MOĆI, OSLUŠKUJTE SVOJE NAJDUBLJE MISLI I VODITE SE NJIMA

Merkur ovoga četvrtka ulazi u znak Škorpiona gde boravi sve do 9. decembra.

Ovo je energija s kojom s lakoćom zadiremo u suštinu, tragajući za skrivenim značenjima. Intuicija na vrhuncu moći. Osluškujte svoje najdublje misli i vodite se njima. Vaši skriveni potencijali nekad su zamagljeni, te niste ni svesni koliko zapravo možete. Neka vas ne koče strahovi koji nisu realni.
Svako dobro vam želimo.

Ovan

POSAO
Situacija na poslovnom planu, ma koliko da vas nervira, je stabilna. Borili ste se da se dokažetei sada odlučujete da okrenete drugi list. Danas zaboravite na posao, vikend je, uživajte!
LJUBAV
Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas isprobava.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

Bik

POSAO
Danas možete imati dobitak. Nemojte se u napred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam neće nikakvu korist doneti.Budite strpljivi.
LJUBAV
Prevelike brige vam danas nisu potrebne. Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju.
ZDRAVLJE
Odlično.

Blizanci

POSAO
Spremni ste da idete u susret novim izazovima. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.
LJUBAV
Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage za savet, naročito ne ljubavni.
ZDRAVLJE
Problemi sa disajnim putevima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. OKTOBAR 2019: PAZITE SE, MOGUĆE JE I DA ĆETE OČEKIVANJIMA I ZAMISLIMA OTIĆI PREDALEKO

10 NAJČEŠĆIH SNOVA SVAKE ŽENE KOJE NE SMEŠ DA IGNORIŠEŠ NIKADA