in ,

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. AVGUST 2018-TE: POSLUŠAJTE UNUTRAŠNJI ŠAPAT I POKAZAĆE VAM KUDA DALJE, SUSRETI SU PRED VAMA

Danas je petak i vreme je da se prepustite unutrašnjem vodiču i glasu koji će vam ukazivati na put kojim treba da idete, odnosno čega treba da se dotaknete.

Susretaćete se s mnogim ljudima raznih profila i karaktera, biće to mnoštvo iskustava iz kojih ćete izvlačiti mnoštvo znanja ukoliko naravno budete fokusirani i otvoreni za nova saznanja. Bićete okupirani razmišljanjima o sopstvenom životu i budućnosti, psoebno onoj skorijoj, do kraja tekuće godine. Vaši planovi u ovom trenutku neće delovati neostvarivo, jer ste dobro motivisani, pa bi trebalo samo malo poraditi na tome da preispitate svoje ciljeve, to koliko su realni, pa možda da spustite loptu, što bi se reklo. U svakom slučaju, ne odustajte.
Uspešan dan vam želimo.

Ovan ♈


POSAO
Očekuju vas interesantni susreti. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima.
LJUBAV
Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje. Nastavite sa proverenom taktikom.
ZDRAVLJE
Počnite sa rekreacijom.

Bik ♉

POSAO
Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu.
LJUBAV
Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci ♊


POSAO
Neko iznenada remeti vaše poslovne planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti.
LJUBAV
Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.
ZDRAVLJE
Više odmarajte.

ŠTA PRIVLAČI HOROSKOPSKI ZNAK TVOG MUŠKARCA I ŠTA TREBAŠ DA BI GA ZADRŽALA

PREPOZNAJ ZNAKOVE KOJI ĆE OTKRITI DA LI JE ON ZALJUBLJEN U TEBE