in

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ 2020: NOVI EMOTIVNI IZAZOVI MOGU LAKO DA VAS POREMETE

Mesec u Devici danas pravi kvadrat sa Suncem kada se javlja sukob osećanja i naše volje. Neće nam odgovarati spoznaja da moramo previše da se trudimo da bismo došli do cilja.

U samom startu javlja se pad elana, a onda nastupa i osećaj bezvrednosti. Na sve to javlja se i netrpeljivost prema autoritetima. Sve vodi ka osećaju ljutnje koja će eskalirati u bes prema okolini. Pogrešno ćete tumačiti signale i stvarati nove neprijatelje. Ovo je dan koji bi najbolje bilo da se prespava. Pokušajte da nađete neki oblik zadovoljstva i na njega se danas usmerite.

Ovan

POSAO
Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.
LJUBAV
Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Bik

POSAO
Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.
LJUBAV
Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Blizanci

POSAO
Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.
LJUBAV
Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Rak

POSAO
Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Lav

POSAO
Ne volite da vam neko postavlja različite uslove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.
LJUBAV
Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.
ZDRAVLJE
Dobro.

Devica

POSAO
Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela i prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.
LJUBAV
Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju i osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MAJ 2020: UPUŠTATE SE U FLERT SA OSOBOM KOJA VAM SE DOPADA IAKO NISTE SIGURNI DA LI JE ONA SLOBODNA

DNEVNI HOROSKOP ZA 31. MAJ 2020: TENZIJA NA EMOTIVNOM PLANU I NA KORAK STE DA SVE PRESEČETE I OKRENETE NOVI LIST