in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2018-TE: DAN KOJI NOSI SUMNJE U SOPSTVENE MOGUĆNOSTI, DAN KAO STVOREN SA SAMOTNJAKE I OSOBENJAKE

Neptun u Ribama, Sunce u Strelcu u kvadratu sa Neptunom obeležiće ovu decembarsku sredu. Opet kvadrat, opet problemi… Neptun u velu misterije, zbunjen zbog kvadrata, a Sunce u Strelcu nošeno svojom dobrom energijom. Kvadrat ovo dvoje nosi sumnje u nas same, depresiju, osećanje nemoći, nesigurnost.

Ali, i beg u sigurno, u svoj svet, svet mašte i kreativnog. Naravno da je ovo idealan period za sve samotnjake, umetnike, osobenjake i čudake. Slabost duha može voditi u korišćenje podizača poput alkohola i zabranjenih supstanci, stoga povedite računa da vas ne nadjača ovaj osećaj danas. Dovedite se (i sve) u red.

Ovan ♈


POSAO
Trenutni položaj planeta ukazuje da bi trebalo da budete oprezni u nekim novim ulaganjima. Nije vreme za impulsivne reakcije i velike promene.
LJUBAV
Skloni ste da kritikujete partnera oko raznih sitnica, ali vas verovatno i partner kritikuje vas. Niste sigurni kako da realizujete ono što ste ranije zamislili.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Bik ♉


POSAO
Može se dogoditi da precenite neke svoje mogućnosti. Želite promenu, a okolnosti su nekako komplikovane pa ovo nije vreme da reagujete. Može vam izostati očekivana podrška.
LJUBAV
Na emotivnom planu takođe osećate izvesne poteškoće. Potrebno je da rešite neke probleme iz proteklog perioda i ponovo uhvatite pravac.
ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa sinusima.

Blizanci ♊


POSAO
Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu.
LJUBAV
Gde god da se nađete, jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

HOROSKOP ISTINE: KAKVO JE ZAISTA TVOJE PRAVO LICE KADA PADNU SVE MASKE

OTVORI OČI JER ĆE TE OVE HOROSKOPSKI ZNACI UVUĆI U NEVOLJU DOK TREPNEŠ