in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2020: MOGUĆNOST DA JEDNOJ OSOBI IZ SVOJE LJUBAVNE PROŠLOSTI OPROSTITE GREŠKU

KLIKNI OVDE I SAZNAJ ŠTA TI SE SPREMA U 2021. GODINI

Trigon Venere i Neptuna zadužen je da ovu nedelju pretvori u dan prepun romanse i lepih i ugodnih trenutaka sa osobom koju volite. Priredite neki lep događaj za oboje, iznenadite je i pokažite koliko vam je stalo do nje. Obradujte i druge drage osobe u svom životu, širite ljubav.

Želimo vam lep i ugodan dan.Mesec ove srede prelazi u svoj znak Rak odakle pravi odnos sa Uranom u Biku. Uran je u egzaltaciji Meseca i veoma je usklađen sa njim, što dovodi do potrebe za dubljim razumevanjem sebe i sopstvenih potreba, stoga oslušnite taj glas koji je tu u vama i koji je zapravo vaš odraz.

U sebi pronađite moć da se suočite sa svime nepoznatim, zakoračite u nepoznato, bojazan je nepoželjna dok imate ovakav aspekt koji vam čuva leđa! Planirajte, sprovodite u delo i verujte u sebe!

Ovan

POSAO
Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu.
LJUBAV
Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Bik

POSAO
Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.
LJUBAV
Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO
Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.
LJUBAV
Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.
ZDRAVLJE
Moguća infekcija.

Rak

POSAO
Razgovor sa kolegom nije protekao onako kako ste vi priželjkivali, ali vi čuvate ”keca u rukavu”. Imate sposobnost da realizujete ono što ste zacrtali, a dogovor može zadovoljiti obe strane. Ujedno vam može biti ”odskočna daska” za buduće radne pobede.
LJUBAV
Stabilna situacija na emotivnom planu. Obradujte partnera na originalan način.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav

POSAO
Ne treba da budete površni i lakoverni. U ovom slučaju nečije reči ne garantuju dobar ishod poslovnog poduhvata i sasvim je moguće razočarenje.
LJUBAV
Neprihvatanje realnosti moglo bi skupo da vas košta. Pristanite na predlog osobe koju volite umesto suvišne rasprave.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija.

Devica

 

POSAO
Ono što je neko od kolega rekao dodatno vas uzrujava. Ali, ne treba to da pokažete. Treba saslušati i viđenje situacije drukčije od vašeg.
LJUBAV
Čeznete za većom pažnjom, ali to ne želite da ispoljite. Međutim, takvim ponašanjem samo postajete još b

 

ezvoljniji.
ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2020: VREME JE DA SE POKRENETE, MOGUĆ JE INTERESANTAN EMOTIVNI SUSRET

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2020: POVUCITE SE AKO UVIDITE DA BI MOGLO DOĆI DO SVAĐE