in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2020: POVUCITE SE AKO UVIDITE DA BI MOGLO DOĆI DO SVAĐE

U novu sedmicu zakoračite ambiciozno, jer ovo je dan koji predviđa uspeh mnogima koji nose iskru optimizma u sebi. Osobe u znaku Ovna i Vage danas će izdominirati na poslovnom planu, dok Škorpije i Blizanci neće biti te sreće, pa je danas bolje da se drže po strani i čekaju bolji trenutak.

Pred kraj tekuće godine svode se računi, potrudite se da sve što možete završite u narednim danima i laganim koracima krenete u finiš 2020. godine.

Ovan

POSAO
Razotkrili ste da su kolege napravile više grešaka i vaši postupci su veoma oštri. Nemojte da se svađate, već uradite nešto što će biti na višestruku korist.
LJUBAV
Draga osoba vas ne shvata najbolje, zato joj otvoreno i sa razumevanjem pojasnite šta nameravate, i sve će biti lepo.
ZDRAVLJE
Stabilno.

Bik

POSAO
Želite da se istaknete u kolektivu i objašnjavate svima šta planirate. Ali, ne očekujte da sve bude po vašim željama – budite spremni na dogovor.
LJUBAV
Previše iskazujete osećanja, vodite računa o svojim delima da ne biste došli u situaciju da neko pati zbog vaših nepromišljenih postupaka. Povucite se ako uvidite da bi moglo doći do svađe.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Blizanci

POSAO
Srećni ste zbog poslovnih poduhvata koji su na pomolu. Veoma dobro je što Vam se ukazala šansa kada je posao u pitanju.
LJUBAV
U vezi sa emotivnim odnosima moguće je nerazumevanje. Draga osoba je nezadovoljna i to vam stavlja do znanja, a vi se ne snalazite najbolje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Rak

POSAO
Trenutna situacija na poslu doprinosi vašem lošem raspoloženju. Neko u vašoj blizini ne obavlja svoj posao kako treba, a to dovodi do neprilika. Ne treba da se previše raspravljate.
LJUBAV
Želite da spoznate tajne planove voljene osobe. Draga osoba vas na neki način zapostavlja i izgleda zamišljeno.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Lav

POSAO
Neko od uticajnih kolega je zapazio vaše sposobnosti, mada vam treba još mnogo toga omogućiti da biste realizovali ono što ste zamislili.
LJUBAV
Pokažite da ste dobronamerni i sprečite da bezazlene stvari naprave razdor između vas i osobe koju volite. Sve se može postići uz dovoljno truda.
ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

Devica

POSAO
Uočili ste da su neki poslovni poduhvati započeti na loš način i da postoji neko od kolega kome ne možete verovati. Oslonite se na svoj dosadašnji princip rada i na taj način pobedite problem.
LJUBAV
Budite iskreni prema osobi koju volite i nemojte odlagati ono što ste obećali. Svaka sitnica će puno značiti voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2020: MOGUĆNOST DA JEDNOJ OSOBI IZ SVOJE LJUBAVNE PROŠLOSTI OPROSTITE GREŠKU

HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 7. DO 13. DECEMBRA 2020: MOGUĆI SU I KONFLIKTI RAZLAZI I PREVIŠE NAGLASKA NA ISTICANJE SEBE