in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2020: MOGUĆNOST DA JEDNOJ OSOBI IZ SVOJE LJUBAVNE PROŠLOSTI OPROSTITE GREŠKU

Vaga

POSAO
Sumnjičavi ste prema kolegama i zahtevate još neka pojašnjenja da biste bolje sagledali situaciju i razrešili nedoumicu. Nerazumevanje bi moglo da košta samo vas, pa zato vodite računa o svojim rečima.
LJUBAV
Iskažite više saosećajnosti za nekoga ko je u nezavidnoj situaciji i ispoštujte emocije osobe koju volite. To je recept za lep dan.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Škorpija

POSAO
Razmotrite najnovije predloge, to će vam pomoći da steknete iskustvo u stvarima koje su vam do sada bile strane. Jedan dobronameran kolega želi da vam pomogne sugestijama.
LJUBAV
Primetićete nečije čežnjive poglede. Poslušajte svoje šesto čulo. Danas bi mogao da bude zanimljiv dan, obratite pažnju.
ZDRAVLJE
Odlično.

Strelac

POSAO
Na pomolu su nesporazumi na radnom mestu. Neka osoba je dobronamerna, mada ste vi sumnjičavi i nepoverljivi.
LJUBAV
Na emotivnom planu, neko se ustručava da kaže ono što misli, a vi za to nemate dovoljno razumevanja i očekujete neke odgovore suviše brzo. Budite fleksibilniji i spremniji na dogovor.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Vaše nezadovoljstvo zbog postupka nekog od kolege je očigledno. Vi ne želite da prihvatite da ste pogrešili. Dogovor je rešenje i samo tako se može krenuti u pravcu prevazilaženja problema.
LJUBAV
Suvišno je da se svađate sa osobom koju volite, trenutna mimoilaženja u stavovima će se rešiti vremenom ako pokažete dovoljno razumevanja.
ZDRAVLJE
Neraspoloženje.

Vodolija

POSAO
Previše ste radoznali i imate suviše jaku potrebu da saznate šta neko od kolega namerava – morali biste da savldate svoju ljubopitljivost. Moguće su i zlurade opaske nekih kolega, ali bi bilo najbolje da to ignorišete.
LJUBAV
Razmotrite mogućnost da jednoj osobi iz svoje ljubavne prošlosti oprostite grešku.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe

POSAO
Da biste stekli poverenje kolega postupite po sugestiji nekog od starijih kolega. Napredak je moguć, ali uz veliko zalaganje i usvajanje novih pravila.
LJUBAV
Na emotivnom planu očigledna je Vaša ushićenost.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2020: VREME JE DA SE POKRENETE, MOGUĆ JE INTERESANTAN EMOTIVNI SUSRET

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2020: POVUCITE SE AKO UVIDITE DA BI MOGLO DOĆI DO SVAĐE