in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART 2020: VAŠ PARTNER POSTAJE MALO IZNENAĐEN NAČINOM NA KOJI MU SE OBRAĆATE

Ovan

Posao: Danas imate želju da komandujete svojim poslovnim saradnicima. Jako ste tvrdoglavi i nikako ne želite da saslušate šta vam saradnici govore. Smatrate da je vas način razmišljanja ispravan i nećete odustajati.
Ljubav: Danas ste raspoloženi za svađu. Kod partnera će vam smetati stil oblačenja. Mislićete da se nedovoljno trudi da ostavi utisak osobe koja ima stila. Partneru će smetati vaša želja za nametanjem svog stava i želeće malo više slobode.
Zdravlje: Ne nervirajte se danas. Dobrog ste zdravlja i nema potrebe da podižete svoj pritisak. Odmarajte više.

Bik

Posao: Vi ste danas spremni na sve samo da ubedite suprotnu stranu da je vaš posao pravi i jedini mogući izbor za nju. Da je vaša ponuda idealna i da takvu ponudu kao što je vaša neće dobiti u bliskoj budućnosti.
Ljubav: ukoliko imate partnera vi se sjajno zabavljate. Slobodni mogu upoznati osobu koja će im privući pažnji sa tom osobom mogu provesti više sati u konverzaciji. Oduševiće vas elokventnost, otvoren um te osobe. Imate osećaj da ste našli idealnog sagovornika.
Zdravlje: moguća je glavobolja. Ne razmišljajte preterano o stvarima koje vam u ovom trenutku nisu bitne. Odmarajte više.

Blizanci

Posao: Vi danas znate kako treba razgovarati sa osobama koje cenimo i poštujemo. Poslovni partneri vam takođe uzvraćaju poštovanjem i ako tako budete nastavili, u toku dana se mogu započeti razgovori koji mogu otvoriti mnoga pitanja u vezi posla koji vas zanima.
Ljubav: Voljena osoba ima želju da što više vremena provodi sa vama. Imaće utisak da ste je zapostavili, da ste je u moru kontakta koje obavljate svakodnevno zaboravili. Ispravite to. Priredite joj iznenađenje večeras.
Zdravlje: Možete imati problem sa cirkulacijom zbog višečasovnog sedenja. Krećite se više, idite u šetnju. Povedite i partnera.

Rak

Posao: Danas ćete biti besni na saradnike ukoliko ste zaposleni. Pokušaće da vam prebace zbog nekih stvari i zadataka koje ste obavili u prethodnom periodu. Ne upadajte u rasprave već mirno razrešite svaku situaciju. Razgovorom smirite tenzije a i sebe.
Ljubav: Vaš partner je vama najbolja podrška i savetnik. Želećete da sa njim što više razgovarate i poverite mu neke tajne koje ste možda ulepšali u proteklom periodu. Ukoliko nemate partnera vreme možete provoditi sa prijateljima u opuštenim razgovorima.
Zdravlje: Moguće je da ćete se danas osećati umorno i malaksalo. Što više odmarajte i razgovarajte sa ljudima koji pozitivno utiču na vas.

Lav

Posao: Danas ste organizovani jako dobro. Rešili ste da postrojite saradnike i ponovo im date jasna i konkretna uputstva za završetak posla. Rešili ste da uzmete stvar u svoje ruke. Ne želite ništa više da prepuštate slučaju.
Ljubav: Danas ste jako dobro raspoloženi i vaš partner postaje malo iznenađen načinom na koji mu se obraćate. Prijatno, naravno. Pažljivi ste prema njemu a nije ni isključeno da mu spremite neko prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Odlično se osećate, čak i hronični problemi koji su se pre par dana aktivirali sada miruju. Što više vremena provodite u dobrom društvu.

Devica

Posao: Za razliku od pre par dana kada ste se dvoumili i često pitali da li da prihvatite posao koji vam je ponuđen, danas ćete odlično potražiti te osobe i dati im potvrdan odgovor. Videćete da će biti prijatno iznenađene, i da će zadovoljstvo biti obostrano.
Ljubav: Osoba koju ste pre izvesnog vremena upoznali se sada ponovo pojavljuje i to će vas iznenaditi prijatno. Razmišljate ćete o njoj. Dugo vas nije niko toliko zainteresovao. Pozovite je na piće, kada vam se već ukazala prilika uživajte.
Zdravlje: Dobro ste, mada vas može mučiti želudac i možete biti malo pozitivno uzbuđeni ceo dan.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART 2020: NASTAVITE SA DOBRIM RASPOLOŽENJEM, POTRAŽITE NOVU INSPIRACIJU

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MART 2020: PRILIKA DA SE OSLOBODITE I SPOZNATE SVOJE PRAVE POTREBE