in

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JUN 2019-TE: ZGRABITE OVAJ DAN SAMO ZA SEBE I ZASIJATE U PUNOM SJAJU

Mesec u znaku Lava ove subote donosi nam priliku da zasijamo u punom sjaju! Ovo je prilika i za malo razmetanja i hvalisanja, za sve vaše sposobnosti, kreativno koje čuči u vama.

Posvetite dan sebi, svom hobiju, uživajte u stvarima koje vas ispunjavaju. Neka ovaj dan prođe sa vama u glavnoj ulozi, a na vama je da sve učinite da se danas osetite posebno. Zvezde su danas na vašoj strani i aspekt je veoma povoljan, te zgrabite ovaj dan samo za sebe!
Želimo vam divan dan!

OVAN ♈

POSAO
Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume.
LJUBAV
Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

BIK ♉

POSAO
Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima.
LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

BLIZANCI ♊

POSAO
Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni i brzopleti.
LJUBAV
U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Budite pažljiviji u saobraćaju.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JUN 2019-TE: NE OSVRĆITE SE VIŠE, VEĆ KRUPNIM KORACIMA ZAKORAČITE U BUDUĆNOST

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. JUNA 2019: BUDE SE NEKE STVARI IZ PROŠLOSTI KOJE NE MOŽETE KONTROLISATI