in

KAKO DA KONAČNO UKAPIRATE DEČKA: DVOMINUTNI VODIČ ZA RAZUMEVANJE MUŠKARACA

Zahvalite nam se kasnije, jer će vas ovaj mali vodič spasiti raskida ili svađa.  Momci su jednostavna bića, a trenutak u kojem prestaju da budu laki za upotrebu je momenat žene počnu da komplikuju stvari.

Najčešće pitanje oko kojeg devojke prave dramu je  ono čuveno: “Šta je zapravo mislio, kada je rekao…?” Bilo da je otkazao sastanak, zvučao pomalo nezainteresovano ili samo odgovorio na poruku malo kasnije nego što ste očekivale, ovo su ključne stvari koje moraš znati o muškarcima.

Većina stvari koje shvatamo lično – nisu lične

Prosečna žena će odmah pomisliti da nešto nije u redu jer se njen dragi ponaša “čudno” prema njoj, dok prosečni muškarac uopšte nema pojma da je odreagovao čudno jer se samo ponaša onako kako mu tog dana odgovara. Savet za mirnu vezu i glavu – prestanite da baš sve vagate i shvatate sve toliko lično jer u većini slučajeva muškarac ni ne zna da radi nešto za šta sumnjamo da radi.

Ponašajte seo da je sve u redu

Ako sumnjate a nešto ne valja i želiš da saznate o čemu se radi, pročitajte opet prvu stavku. U većini slučajeva je sve u redu, a ako imate osećaj da nije, pokušajte da umesto dramatiziranja usvojite stav da je sve pod kontrolom.

Ne zauvek, naravno, ali pokušajte na  kratko. U većini slučajeva ćete se smejati samoj sebi zbog paničenja, što je i bolje umesto što ćete napraviti dramu i uključiti njega u celu priču. To je mali vodič od 2 minuta zahvaljujući kojim ćete njega bolje razumeti i sprečiti svađe.

 

TO ŠTO TI JE BIVŠI NE ZNAČI DA JE ĐUBRE: PONEKAD DOBAR TIP NIJE ZA TEBE

VEZA SA OŽENJENIM: EVO ZAŠTO NIKAD NE TREBA DA BUDEŠ U OVAKVOJ VEZI