in

KO JE LJEPOTICA KOJU LJUBI NAJBOLJI BH. TENISER, DAMIR DŽUMHUR?

 Kakvi su Vam planovi za ljeto?

– Moj ljetnji odmor je već završen. Ove godine sam odlučio da ta ljetnja pauza ne bude duga zbog gustog rasporeda turnira. Tako da sam svoj kratki odmor (3-4 dana), nakon završetka Wimbledona, proveo u Budvi.

A post shared by Damir Dzumhur (@damirdzumhur) on

U medijima je proteklih dana mnogo pisano o Vašoj vezi s beogradskom manekenkom Dejanom Živković. Možete li nam otkriti kako ste se upoznali?

– Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja u Beogradu i poslije toga smo se dugo vremena intezivno dopisivali. Nakon nekoliko susreta i mnogo dopisivanja uspio sam da je osvojim. Zaista uživamo i jako smo sretni.

A post shared by Damir Dzumhur (@damirdzumhur) on

Šta mislite da Vas je privuklo jedno drugom?

– Mislim da smo se privukli najviše zbog sličnosti. Vodimo slične živote, ja kao sportist, a ona kao model. Oboje radimo ono što najviše volimo, a opet pronalazimo vremena za one do kojih nam je najviše stalo. Već u prvim razgovorima se moglo vidjeti da imamo mnogo toga zajedničkog i da smo „legli“ jedno drugom. Iako je tek početak veze, osjećamo kao da se znamo čitav život.

 

 Čime Vas je Dejana najviše očarala?

– Prije svega me privukla njena ljepota i elegancija, a zatim njen stil, jedinstvenost i iskrenost u svemu.

Kako najradije provodite vrijeme kada ste zajedno?

– Pokušavamo da uživamo u svakom trenutku kada smo zajedno. Gdje god bili i šta god radili, trudimo se da se još više zbližimo. Kada može, prati me na turnire i pruža mi ogromnu podršku, a ja to znam da cijenim.

A post shared by Deyana💋 (@dejanazivkovic) on

ŠTA TO ZAJEDNIČKO IMAJU RIHANNA, KARLEUŠA, KATY PERRY I SHAKIRA?

ŽIVOT ANGELE MERKEL: ŽIVI U IZNAJMLJENOM STANU, KUVA ČORBU OD KROMPIRA I SAMA VUČE KESE IZ PRODAVNICE