in

UDAJE SE NAJLJEPŠA BH. VODITELJICA: ANA BAVRKA OKUPANA SUZAMA JEDVA IZGOVORILA SUDBONOSNA ‘DA’

Miss New World 2017. godine, najpopularnija i najljepša voditeljica u Bosni i Hervcegovini koja je široj javnosti poznata kao voditeljica sa Hayat TV, Mostarka Ana Bavrka, osim na poslovnom, ispunjena je i na privatnom polju. Sreću i ljubav je pronašla u zagrljaju bivšeg/sadašnjeg dečka Zorana Cvjetkovića, dugogodišnjeg sportiste koji se nakon okončanja košarkaške karijere posvetio karijeri trenera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bavrka (@anabavrka)

No, izgleda da je Zoranovom statusu ‘dečka’ došao kraj. Naime, Zoran je noćas odlučio zaprositi Anu! Na oduševljenje svih pratilaca popularne voditeljice i influenserice i naravno Zoranovo, Ana je rekla ‘DA’, jedva, jecajući kroz suze radosnice. Sve se desilo na večeri sa prijateljima u romantičnom Parizu, gdje se trenutno nalaze.

“Protekla nedelja, bila je jedna od najbitnijih u mom životu i hvala ti Ana, što si dio dio mog života,” rekao je Zoran prije nego je zaprosio i iznenadio Anu, te dodao “večeras bi te volio pitati nešto posebno,” te izvadio prsten i uz komentar “MISLIM DA JE VRIJEME,” zaprosio prelijepu Anu.

Pogledajte video:

@anabavrka

Najposebnija noć u mom životu, u najdivnijem gradu na svijetu. ✨ 💍 🤍 Volim te! #fyp #foryoupage #tiktokchallenge#duet#trending#comedy #tiktoktrend#dance #viral #engagement #love #couplegoals

♬ original sound – anabavrka

“Najposebnija noć u mom životu, u najdivnijem gradu na svijetu. ✨ 💍 🤍 Volim te!” napisala je Ana na TikToku. Na Instagramu je podijelila Reels uz poruku “Najvažniji Reels mog života”

Inače, Romansa je započela 2010. godine. Nakratko su prekinuli 2017. godine, a nakon toga su izjavili da im je ta pauza samo dokazala da su apsolutno posvećeni jedno drugom.

NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. JUNA 2022: Nesuglasice u ljubavi biće povezane s nesporazumima ili neiskrenostima

NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 26. JUNA 2022: Uticaj ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti raznoliki