in

MAJKA GOCE TRŽAN HITNO OPERISANA ZBOG OVOGA

Teško stanje Rose Tržan izazvano zbog stresa koji je izazvan prepucavanjem njene ćerke sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem tokom prošle nedelje, rezultiralo je hitnim prebacivanjem u bolnicu, gde joj je ugrađen stent.

Goca Tržan trenutno prolazi kroz najteži period u životu. Pored problema s bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem, koji svakodnevno u „Parovima“ iznosi svakojake priče o njoj, pevačica sad brine i za majku Rosu, koja je pre nedelju dana doživela infarkt.

Kako saznajemo, ona je odmah po prijemu u bolnicu operisana i ugrađen joj je stent. Prema lekarskim nalazima, uzrok srčanog udara je stres.

Haos

“Rosa se poslednjih mesec dana, otkako je Ivan u rijalitiju, strašno nervira zbog prepucavanja njene ćerke s bivšim mužem. To ju je jako pogodilo. Goca joj je više puta rekla da ne sluša ono što Marinković govori, ali ne vredi, sve priče su dolazile do nje”.

“Stres je učinio svoje i pre osam dana iznenada joj je pozlilo. Konstatovan je infarkt i ona sad ima tri stenta. Prethodna dva su joj ranije ugrađena” kaže naš izvor i ističe da je Goca najteže podnela majčinu bolest.

“Goca je u haosu. Ne veruje šta ju je sve snašlo. Posvećena je mami, Leni, poslu. Sad još mora i da se seli jer je čvrsto rešila da napusti stan u Mirijevu i prepusti ga Ivanu” otkriva naš izvor i dodaje da je posledice zbog svega što se dešava između Goce i Ivana osetila i Rašina majka.
“Gocinu svekrvu je najviše povredilo kad je Marinković isprozivao Rašu što ne može da ima decu. To je za nju bilo potresno, pa joj je pozlilo. Srećom, ništa ozbiljnije nije bilo, ali ona ima teško obolelu štitnu žlezdu i ne sme da se uzrujava” završava naš izvor.

Pozvali smo Gocu za komentar, ali ona nije želela da priča niti o mami niti o bivšem mužu.
– Ta priča za mene je gotova. Od sada, sve što imam da kažem o njemu, ili njemu, biće na sudu – kratko je odgovorila pevačica.

DA LI SI LAKA RIBA: TEST KOJI ĆE TE IZNENADITI

KOG DANA U NEDELJI STE VI ROĐENI?