in

MESEČNI HOROSKOP ASTROLOGINJE ŽELJKE KNEŽEVIĆ: POJEDINI ZNAKOVI MOGU ISPOLJAVATI LJUBOMORU, ZAVIST, TAJNOVITOST…

Samo što je završen pun Mesec u Biku ulazimo u novembar. Merkur je još retrogradan u Vagi i kada dobro odmeri on odlučuje i kreće direktno od 04.11. Kako će biti u kvadratu sa Saturnom mogu se kod pojedinih osoba pojaviti problem u komunikaciji sa autoritetima, sumnjičavost, nesigurnost, depresivnost, problemi sa zubima, sluhom, kostima, bubrezima. Prvih dana Sunce iz Škorpiona pravi opoziciju sa Uranom što daje impulsivnost ,brzopletost, nervozu, originalnost ali nepraktičnost.

Treba izbegavati sve vrste naglih odluka i neprijatne scene. Od 10.11 Merkur ponovo ulazi u Škorpiona ali sada je direktan bez zadrške ,kritički nastrojen i oštrouman pa obratite pažnju na komunikaciju.

Sunce će praviti trigon sa Neptunom oko 10 .11pa možete dati mašti na volju pokrenuti kreativnost, raditi vizualizacije, pisati, baviti se umetnošću. Izražena je romantičnost, nežnost u porodici i sa voljenim osobama. Venera je u svom Sedištu i Vagi do 20.11 gde ispoljava harmoničnost , kompatibilnost, važni su joj brak, partnerstva i druženja dok posle prelazi u Škorpiona i postaje intenzivnija, srastvenija i dubokih emocija.

Pojedine osobe mogu ispoljavati ljubomoru, zavist, tajnovitost pa se i tu treba paziti da ne prekinete iznenada emotivnu vezu ili dugogodišnje prijateljstvo ili poslovno partnerstvo. Od 14.11. Mars kreće direktno što može dati veliku impulsivnost posebno što je već napravio opoziciju sa Venerom oko 10.11. što može pojedinim osobama dati veliku strast, zaljubljivanje pa i kritikovanje i čak razlaze ako se dugo vremena ne slažete sa partnerom.

Sunce prelazi u Strelca od 21.11. i kreće malo optimističniji period i vedriji pogled na život. Zatim Neptun kreće direktno od 28.11. i daje nam jasniju sliku kao da nam se pomera zavesa ispred očiju. Mlad Mesec će biti u Škorpionu 15. 11. pa emocije kod mnogih osoba mogu biti intenzivne ,pomalo posesivne, satkane od dosta želja. Zatim pun Mesec će biti 30.11. u Blizancima koji je zadužen za komunikaciju,ućenje,kontakte pa se tu mogu dešavati razne ishitrenosti i turbulencije. Svi utisci mogu biti više u mislima nego osećanjima.Kod pojedinih osoba um može biti haotičan sa mnogo detalja i ideja.

OVAN

dragi Ovnovi u ovom mesecu mnogo posla i obaveza vam može stvoriti rasejanost pa da ne budete fokusirani na posao koji je prioritet. Pokušajte da se fokusirate da ne doše do negativnost u vašoj karijeri. Pojedini Ovnovi mogu i ostati bez poslašto je dosta šokantno za vas. Bez obzira šta i kako da bude ipak se preporučuje da ostanete u komunikaciji sa šefom i kolegama što će posle da se pokaže dobro. Emotivno su dosta lepi i harmonični aspekti sa partnerom ,porodicom i prijateljima što će vam vratiti samopouzdanje ,smeh i stabilnost da se možete uvek osloniti na njih. Posvetite se partneru ,družite se i organizujte ručkove,večere. Slobodni Ovnovi već od davno su spremni za vezu ali im se niko ne pojavljuje ili im nije adekvatna osoba. Ipak ostavite prošlost iza sebe i krenite u novi život i budućnost. Pripazite na imunitet.

BIK

dragi Bikovi u ovom Mesecu nije baš najbolje da pokrenete novi posao ili da započmete nešto novo. Mnogi Bikovi će imati osećaj da im ništa ne ide za rukom i da je sve krenulo kako ne treba. Najpre se posvetite sebi pa onda iz tog ugla posmatrajte vašu karijeru i kakav je ishod. Ako ste pod stresom onda bi bilo dobro da malo popravite vaš duhovni rast i da se obrazujete za dalčji rast. Pojedinim osobama se mogu nuditi razne šanse za karijeru ali uspek može biti manji od očekivanog. Emotivno pojedini Bikovi mogu imati muke sa prošlošću iako su sada u harmoniji sa partnerom. Problem može biti da ste nešto nezavršeno gurnuli ispod tepiha pa je sada isplivalo kao problem. Možda je najbolje da to podelite sa partnerom i isplanirate vašu budućnost. Slobodni Bikovi mogu da ušu u veza sa partnerom koji ima značajnu razliku u godinama pa ne očekujte da to može dugo da traje. Čuvajte se virusa, prehlade i grlo.

BLIZANCI

dragi Blizanci mnoge poslovne mogućnosti su ispred vas pa bi bilo dobro da napravite raspored i postavite prioritete. Pojedine osobe mogu da se pretrpaju sa poslom da preuzmu više nego što mogu uraditi pa izbegnite nagomilavanje. Možda su vam se i neki troškovi uvećali pa bi trebali izmiriti sva dugovanja u ovom mesecu. Bilo bi dobro da napravite finansisku raspodelu i da ne trošite nesrazmerno. U poslu imate podršku i pomoć od kolega za sve što ne stižete uradit. Emotivno sa partnerom ste u dobrim odnosima iako se i dalje trudite da spoljašnje stvari ne utiču na vašu ljubav. Pojedini Blizanci mogu biti depresivni i tužni pa pričajte o tome sa partnerom jer on vas voli . Samo iskren razgovor bi mogao spasiti vašu vezu ako ste u krizi. Bilo bi dobro ako je moguće i ako ste u prilici da vas dvoje negde otputujete. Slobodni Blizanci mogu da uživaju u pogledima suprotnog pola dok oni biraju posebnu osobu. Čuvajte se u saobraćaju bili vozač ili pešak.

RAK

dragi Rakovi mnoge mogućnosti se u ovom mesecu mogu nuditi pa vi treba da odlučite šta i kakvu karijeru želite. Koliko god da vam bio važan novac ipak birajte karijeru koju volite i koja može dobro uticati na vaš život u budućnosti. Pojedini Rakovi mogu da budu odlični u karijeri a posebno ako rade neki kreativan posao. Neki kontakti iz prošlosti u ovom mesecu mogu ponovo ući u vaš život pa čak i da poslujete i proširite posao. Emotivno tu mogu da še dešavaju problemi i to najviše zbog novca. Ipak je ljubav vrednija od novca pa popričajte sa vašim partnerom zbog čega ste nezadovoljni. Moguće je da se kod partnera pojavi ljubomora pa mu posvetite više pažnje. Slobodni Rakovi i dalje ostaju slobodni iz sebi poznatih strahova. Obratite pažnju na ishranu i vežbajte.

LAV

dragi Lavovi iako ste još od prošlog meseca iscrpljeni i umorni istrajte do sredine meseca gde možete napraviti predah. Mnoge obaveze iz dana u dan vas mogu iscrpiti pa dobro organizujte vreme. Pred vama je veliki uspeh pa se pomučite i budite disciplinovani i nagrada stiže na kraju. Mnogo posla a i uspeha.
Emotivno prelep aspekt za zauzete Lavove mnogo ljubavi ,harmonije i topline u domu. Napokon verujete partneru i osećate se opušteno pored njega. Gledanje filmova ,romantičnih večeri i planiranje budućnost je pred vama u ovom mesecu pa čak i novi zajednički posao. Slobodni ostaju i dalje slobodni bez obzira što imaju dosta dobrih par ponuda. Više šetajte u prirodi.

DEVICA

drage Device vi se istinski i marljivo trudite na poslu da se prikažete i pokažete ali od napretka slabo u ovom mesecu . Nikako da dobijete zasluženo unapređenje. Pojedine Device odlučuju da se doškoluju ili završe neke obuke. Karijera je vaša preokupacija u ovom mesecu i ništa vas od toga ne može odvojiti. Pojedine osobe mogu imati dobru saradnju sa inostranstvom. Samo nastavite svoju ambiciju ,ne odustajte i nagrada pristiže uskoro. Emotivno je dosta dobro čak ako ste imali nesporazuma sada se razrešavaju ali ipak vi možete malo flertovati pa ako vam je partner ljubomoran može doći i do raskida veze. Budite iskreni sa partnerom i vašim emocijama prema njemu. Slobodne Device mogu ući u vezu sa svojom srodnom dušom. Izbegavajte stres i više odmarajte.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU

AKO TI SE DESI NEKA OD OVIH SITUACIJA ZNAJ DA TI JE BRAK GOTOV