in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 24. DO 30. DECEMBRA 2018-TE: SAZNAJ ŠTA TI LIJEPO DONOSI ZADNJA SEDMICA OVE GODINE

OVAN

Ljubav

Podsetiće vas neke situacije na prošlost I na neprijatna iskustva sa voljenom osobom od ranije. Ili će pak strahovi potpuno bezrazložno proraditi u vama, donoseći vam u prvim danima ove nedelje uznemirenost I osećaj da ne kontrolišete svoj emotivni život. Pustite da se sve slegne samo od sebe, ovo su prolazni momenti, prolazne nedoumice I prolazni strahovi – ako ih ne “hranite” – samo će nestati za par dana. Sa partnerom se volite, poštujte I budite podrška jedno drugom. Usamljeni su upoznali osobu koja je baš po njihovoj meri – lepo osećate I varnice I hemiju I povezanost između vas dvoje – sve je tu što treba da bude, samo se početak odnosa nekako odugovlači I razvlači. Biće I toga, kad mu bude vreme….

Posao

Potrebno je više opreza u ovoj sedmici – kvadrat Merkura sa Neptunom I Marsom može doneti obećanja, lažne priče, pogrešne informacije, nerazumevanje sa bliskim saradnicima I probleme sa dokumentacijom I važnim papirima. Ukoliko potpisujete bilo šta od značaja, morate biti stopostotno sigurni da radite pravu stvar, da ste sve uslove pročitali I razumeli na pravi način. Potražite savet, pomoć ili podršku osoba kojima verujete I koje cenite.

Novac

Ako nešto liči na mogućnost brze zarade – pitanje je da li je istinski isplativo, da li je u skladu sa zakonom I da li na kraju možete ostati na gubitku. Pametno raspolažite svojim novcem.

Zdravlje

Ako vam san neće na oči ovih dana – probajte da se fizički izmorite kroz rekreaciju, da popijete šolju toplog mleka pre odlaska u krevet ili čaja – najpre kamilicu I nanu.

Hrana

Neka ovo bude poslednja nedelja loših navika – ne samo po pitanju ishrane. Zaista biste mogli da u narednu godinu uđete sa novim odlukama, novim načinom života, da postanete najbolja verzija sebe. U ovim danima „vežbajte“ svoju odlučnost – na primer – smanjite količinu začina koje koristite…

ASTRO MRŠAVLJENJE: OVAN NAJLAKŠE SLABI, VAGA SE BAŠ MORA MUČITI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. DECEMBAR 2018-TE: POKREĆU SE NEKE STVARI KOJE VEĆ DUŽE VREMENA ČEKATE, LAGANO SVE KREĆE UNAPRIJED