in

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. DECEMBRA 2018-TE: NEKO VRLO ZANIMLJIV POJAVIĆE SE U VAŠEM ŽIVOTU

OVAN

Ljubav

Neko vrlo zanimljiv mogao bi se pojaviti u vašem životu ove sedmice. Venera I Mesec u konjukciji I zajedničkoj opoziciji sa uranom mogu vam dovesti osobu koja bi na vas delovala kao grom iz vedra neba. Čudna, tajnovita, magnetski privlačna I harizmatična – pa ko bi joj mogao odoleti? Ovde se brzinski mogu pokrenuti neke priče koje bi bile lude, električne, strasne I opijajuće – fenomenalan početak koji vas uvodi u nešto što će biti burno, ali što iz korena može promeniti vaš život. Naravno, jedini problem ovde je što se ova osoba može pojaviti I slobodnima I zauzetima – kod ovih drugih to bi moglo dodatno destabilizovati već ionako prodrman odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom…

Posao

Sve do mladog Meseca, u petak ove sedmice – očekujte prilično burnu atmosferu na poslu. Mogući su sukobi sa saradnicima I kolegama, ali I sa autoritetima – nervoze će biti, vaše je da se trudite da ta nervoza ne eskalira. Obuzdajte svoju nestrpljivost i eksplozivnost. No, iako nemirna, ova nedelja donosi i pregršt dobrih prilika i to najpre onih koji se vezuju za saradnju sa strancima, ali i za poslovna putovanja van zemlje. Ukoliko vodite tajne pregovore – oni se odvijaju vrlo uspešno….

Novac

Kad god je Venera, planeta koja vlada vašim zaradama u ovako burnim aspektima kao ove nedelje, možete očekivati iznenadne prilive….ali slobodno računajte I na neočekivane troškove.

Zdravlje

Urinarne infekcije, ginekološki problemi, ali I mogućnosti za viroze – doduše, sve su ovo sitniji zdravstveni problemi, brzo rešivi.

Hrana

Ovnovi su navalili na slatke I slane zalogaje I gurmanluke svake vrste. Ne samo što to nije dobro za vašu liniju već se može odraziti i na vaše zdravlje. Malo rasteretite stomak – nemojte se baš u potpunosti odricati hrane koju volite, ali uvedite više povrća i voća – prijaće vam, verujte!

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. DECEMBAR 2018-TE: ODLIČAN DAN ZA SREDITI RAČUNE I SUOČAVANJE SA PROSLOŠĆU

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR 2018-TE: OVAN NERVOZAN, BLIZANCE ČEKA VAŽAN RAZGOVOR, LAV RASPOLOŽEN