in

NE, NIJE ŠKORPIJA: OVO SU NAJMRAČNIJI ZNAKOVI ZODIJAKA ALI SAMO JE ON PRVI

5. Škorpion

Uvijek mračan, Škorpion je također solo igrač i voli postaviti svoj svijet na način da može predvidjeti stvari … poput zamke.

Potjera je ono što je važno, ubojstvo je dobra stvar, ali kada Škorpion želi nešto i postane opsjednut time, obično je to mračna stvar i obično uključuje njegovu najdražu osobu. Njihova tama se odnosi na ego i pobjedu.

4. Bik

Osobnost Bikova tamu dovodi na drugu razinu. Oni ipak nisu mračni sanjari, već su doista osobe koje samosažaljenje pretvaraju u jedno vrlo mračno mjesto.

Zlovoljan stav im je modni izričaj, a najviše od svega ih zabavljaju misli o samoubojstvu.

3. Jarac

Vaš znak predstavlja koza pa je teško to ne povezati s nečim… vražijim? Istina je, Jarac je osoba koja ima jako izražene mračne sklonosti. Zabave na temu vampira i čudovišta?

Vaš veliki broj gostiju sastojat će se od razigranih Jaraca, koji se kreću u sjeni, igrajući ulogu svog srca.

2. Vaga

Jedina stvar koja je mračnija od Vage je prostorija puna osoba u znaku Strijelca, a Vaga bi u tu sobu ušla s veseljem i ubojitim smješkom. Vaga je fanatična; ona voli užurbanost koju uzrokuje strah i estetiku mitskih čudovišta.

Kreativna je i ljubazna i skriva svoju tamu vrlo dobro, što je čini jednim od znakova zodijaka s najmračnijim umom.

1. Strijelac

Ako zajedno stavite u sobu nekoliko osoba u znaku Strijelca, one ne samo da će se slagati, već će na kraju naći zajednički interes u nekoj mračnoj temi. Strijelac je najveći idealist zodijaka, ali možda i zato što im vladavina počinje tijekom zime, oni imaju prirodnu sklonost hladnim i mračnim stvarima.

Ako mislite da imate jezive misli, Strijelac je vjerojatno imao tu misao kad je imao tri godine.

HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO NIKADA NE SMIJEŠ ZANEMARITI SVOJ UNUTRAŠNJI GLAS (MJESEC)

NE TRAŽI NIŠA OD NJEGA: OVA 2 ZNAKA SU NAJVEĆE STIPSE U HOROSKOPU