in

NE, NIJE ŠKORPIJA: OVO SU NAJMRAČNIJI ZNAKOVI ZODIJAKA ALI SAMO JE ON PRVI

10. Ovan

Ovan se trudi biti mračan, ali uvijek shvati da puno više može postići s opuštenijim i veselijim stavom. Ovan je zbog svog vladara – planete Mars, povezan s ratom.

9. Ribe

Mračna strana Ribe manifestira se u njenoj ulozi žrtve i u tome koliko je možete žaliti u svakom trenutku.One nisu osobito maštovite u smislu mračnih misli, ali su majstori kada je potrebno sebe staviti u centar pažnje.

8. Blizanci

Ne žele svi podijeliti svoje mračne misli, ali Blizanac će se prepustiti i pokazat će otvoreno svoje raspoloženje. Njegova tama je u njegovu stavu, a ponekad ne može kontrolirati svoju ljutnju.

Blizanci nisu duboko mračni ljudi, ali su promjenjivog raspoloženja i razdražljivi, a njihova raspoloženja su zarazna.

7. Vodenjak

Vodenjak vas potajno prosuđuje. Ljubomoran je i ta ljubomora potencira njegovu tamnu stranu. Oni su natjecateljski raspoloženi, ali su i pasivno-agresivni – i iako je njegov um sposoban za mnoge mračne i jezive stvari, nikad to nećete znati jer on ne želi da to primijetite.

Njegova tama živi u njegovom osuđivanju.

6. Djevica

Djevica je analitičar po prirodi i može iskoristiti tu sposobnost da shvati stvari i uništi svoj život zbog toga. Njena tama dolazi u obliku kojem se ne može predvidjeti kraj. Ako joj nešto smeta, posraje nemilosrdna.

I dok to može biti vrlo dobra osobina, njen mrak se opet obično očituje kao autodestruktivno ponašanje.

HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO NIKADA NE SMIJEŠ ZANEMARITI SVOJ UNUTRAŠNJI GLAS (MJESEC)

NE TRAŽI NIŠA OD NJEGA: OVA 2 ZNAKA SU NAJVEĆE STIPSE U HOROSKOPU