in

NEDELJNI HOROSKOP OD 04. DO 10. MARTA: NEDELJA PREPUNA NEOČEKIVANIH PREOKRETA

VAGA

LJUBAV: Opuštenost i ugodno ozračje zavladat će u vašim osobnim odnosima. Bit ćete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate pod svaku cijenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš paretner želi. Ponešto neka bude i po vašem.
KARIJERA: Stići će zanimljive vijesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cijela situacija postat će vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi bit će sve stabilniji. Bit ćete vrlo ambiciozni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Oslobodite se napornih ljudi.

SKORPIJA

LJUBAV: Netko od vaših prijatelja mogao bi vam se jako svidjeti. Možda ćete dvojiti da li sačuvati lijepo prijateljstvo ili se upustiti u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogriješiti. Oni u duljim vezama bit će dobro.
KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Moći ćete pokrenuti kolege oko sebe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ovih dana imat ćete višak energije.

STRIJELAC

LJUBAV: Mašta i stvarnost miješat će vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizirati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće Trebate se spustiti na zemlju. To je zdravo.
KARIJERA: Učvrstit ćete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao diktator, premda to možda i niste. Shvaćate da se vrijedilo potruditi i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili se trebaju boriti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Zadržite neke stvari za sebe.

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. FEBRUARA DO 03. MARTA: PRED VAMA SU PRILIKE KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTA: BUDITE SPREMNI ZA NEDELJU PUNU IZNENAĐENJA